Komentáře k článku

Vejvoda A. 15.10.2022

Teda vážená paní Urbanová, s takovým morálním kodexem musí být zázrak jestli jste zadaná. Vždyť Vy to popisujete jak kdyby byla nevěra něco normálního a naprosto v mezích. A že oblbování protějšku je taky v pořádku.Ono ani na tom na přiznání není nic hrdinského. Je to jen aby si mohla provinilá strana vyčistit dušičku. Buď s někým jsem, nebo ne. Pokud vztah nevyhovuje, ukončím ho a pak hledám dál. Ale myslel jsem že na to má snad slušnosti v sobě dostatek každá inteligentní lidská bytost.

Kecal Vejvoda A. 30.11.2022

No jasně, ukončím vztah a děti ať mají peklo. Pro děti je lepší, když rodiče hrajou fungující rodinu a tatík se prostě uspokojí jinde. Jak mohl vědět, že jeho ženu přestane najednou sex skoro úplně bavit?

Siraellen 15.10.2022

nic takového

Aleš 18.10.2022

Do ankety by patřilo přidat možnost odpovědět "nikdy jsem nepodváděl(a)".

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat