Použití erotických polštářů

Investice do milostného života nemusí představovat vítr v peněžence. Často stačí málo a vášeň i prožitky se prohloubí. To je i případ erotických polštářů, které postupně objevují i čeští milenci. Kde se dají sehnat a komu skvěle poslouží?

V obchodech s nábytkem a bytovými doplňky se lze setkat s různě tvarovanými polštáři, které mají ulevit od bolesti v krční oblasti. Podpírají totiž a vyrovnávají do anatomicky správné polohy sedm krčních obratlů, na které už ortopedická matrace nepůsobí. Pokud ovšem zavítáte do krámů s erotickým zbožím, jistě na netypické polštářky narazíte i tam. K čemu vlastně slouží a proč je potřebujete?

Co je to sexuální polštář?

Sexuální polštář je pevný, úhlový „polštář“, který se dodává v různých tvarech a velikostech. Sexuální polštáře vám pomohou pohodlně vyzkoušet nové sexuální polohy a úhly pronikání. Jsou stabilní a připravené ke všem druhům neřestí, umožňují hlubší penetraci i experimentování a to ve výsledku vede k uspokojivějšímu a pohodlnějšímu sexuálnímu zážitku.

V aktuální nabídce jsou kupříkladu klínové polštáře. Jedná se o malé sexuální polštářky ve tvaru trojúhelníku, jež se využívají při sexuálních polohách, které zatěžují ruce a kolena. Užitečné jsou při i zvedání boků. Populární jsou i „vankúše“, jak se říká po slovensky, se šikmou plochou připomínající rampu. Ta poskytuje širokou oporu pro záda. Pochopitelně, že sexuální rampy lze spárovat s klínovými polštáři, čímž se některé sexuální polohy stávají přístupnější.

Pro ty, kdo stále váhají

Sexuální polštář může být nafukovací a voděodolný, nebo naopak v podobě, která víc připomíná spací „klasiku“. Většina sexuálních polštářů má snímatelný potah, jenž se dá pohodlně vyprat, co omezuje šíření potenciálních sexuálně přenosných infekcí.

Na rozdíl od běžných polštářů jsou polštáře určené pouze pro sex speciálně navrženy tak, aby pomáhaly při různých sexuálních polohách. Poskytují pevnější a stabilnější základnu a nemění svůj tvar. Jejich přítomnost prokazatelně snižuje tlak na bolestivé klouby a staví tělo do lepšího úhlu pro hlubší průnik.

O jakou investici se jedná?

Sexuální polštář o velikosti 48 × 32 × 18 centimetru vyjde zhruba na čtyř set korun. Při hledání sexuálního polštáře je však důležité myslet na to, jak pevný ho chcete mít, nebo k jakému účelu má sloužit. Velmi populární je vypodložení ženské pánve při misionáři, které usnadňuje zasáhnout mýtický bod G. Pokud ještě milenec penisem nebo erotickou pomůckou přiráží mírně vzhůru, úspěch je zaručen.

Zdroje: www.womenshealthmag.com/sex-and-love/a20682700/sex-pillow/ - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat