Silné benefity pro iniciátora hrátek

Muž je tím alfa samcem, který by měl být agresivnější, průbojnější a iniciativnější! Skutečně musí milování zahajovat jako první? A co všechno se stane, když to za něj vezmete? Počítejte do tří, tyhle silné benefity si užijete!

Vaše intimní hrátky mají pořád stejný scénář. S partnerem se společně díváte na film, on vám „nezištně“ nabídne masáž zad, ze které takticky přejde k hrudníku a začne vás dráždit na prsou a posléze i v klíně. Pomilujete se a zanedlouho se situace opakuje – jen se změní čas, popřípadě místo. Iniciátorem sexu je výhradně (nebo aspoň většinou) muž. Proč je to špatně?

Zaslepení láskou nic neřeší

Otázka, kdo udělá první krok k sexu, v nových, čerstvých vztazích není na pořadu dne. Zamilovaní jedinci se pod tíhou hormonů lásky milování oddávají nad rámec svých skutečných potřeb, experimentují s denní dobou, polohami i místem. Jenže jak čas běží, jiskra se vytrácí. Erotická fascinace partnerem obvykle netrvá déle jak rok a právě zde začíná skutečný problém.

Práce, život, děti, únava, domácnost a další úkoly v kombinaci s ustálením partnerského života dělají svoje. Najednou je třeba takový spánek důležitější než sex, který většinou jeden z páru vyžaduje častěji než ten druhý. Navíc někdy stačí jediné odmítnutí, aby si lidé začali zaznamenávat, kdo a kdy byl aktivnější. Nebo kdo kdy partnera odmítnul.

Středa? Sex nebyl a nebude

Ostatně, ještě teď si lidé povídají o případu jistého sexuálně vyprahlého muže, který v roce 2014 po dobu šesti týdnů zapisoval do tabulky, jak často byl vůči své manželce intimně vstřícný, jak často ho ona odmítala a co za tím stálo za důvody (od bolesti hlavy po stres). Poté, co žena seznam obdržela e-mailem, rozčílila se a zveřejnila ho. Pochopitelně, že se z něj stal virál, nicméně podtext mnohým unikl. Skutečně záleží na tom, kdo sex zahajuje? No jistě!

Pro mnoho lidí má tato první předehra k intimitě velký význam, protože je důkazem partnerovy lásky a jeho vroucí touhy. Když on nebo ona vůbec nejsou aktivní, může to v milenci, který sex zpravidla iniciuje jako první, vyvolat určité otázky, pochybnosti i zklamání. Když se však karta obrátí, přináší to jisté (a nemalé) výhody.

Co když se úkolu zhostíte?

Zaprvé, jedná se o hru se submisivitou a dominancí – partnerka, jež svému milenci ukáže, že po něm stále touží, stoupá na ceně. Zadruhé, muž, který je obvykle strůjcem sexu, se zase rád zbaví zodpovědnosti a špatných pocitů už jen tím, že neriskuje milenčino odmítnutí. A konečně zatřetí, vyrovnávají se energie. Sex je totiž o dávání a přijímání. Pokud jste otevřeni sdílet roli toho, kdo je sexuálně průbojnější, pravděpodobně ve vztahu získáte víc sexuální intimity, ať už jste spolu rok nebo dvacet let. Takže ano, nebuďte pouze pasivní osobou a občas vezměte věci do svých rukou. Partnerovi nabídněte, že mu ve sprše umyjete záda, nakrmte ho lehkým občerstvením a začněte ho svádět, jinak se o tyhle benefity připravíte.

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Želví maso

(1 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat