Překvapující sexuální zranění

Dovádění v ložnici může být zábavné a zároveň i nebezpečné. Co všechno se při milování může stát a kdy se nejedná o banalitu?

Nikdo neříká, že se při sexu zákonitě musíte zranit, ovšem pravděpodobné to je. Podle lékařských statistik vychází na dobu šesti let asi 450 zranění souvisejících s pohlavním stykem – zranění, ke kterým se pacienti přiznávají. (Ne každý otevřeně kápne božskou, protože se stydí, z čehož vyplývá, že čísla jsou mnohem vyšší.) Pokud někdy rozšíříte řady těchto nešťastníků, tak se na pohotovost nejspíš vydáte v souvislosti s těmito případy.

Zlomenina penisu

Ano, v penisu může křupnout jako při zlomenině. Technicky to sice zlomenina není, protože v pyji žádné skutečné kosti nejsou, ale to neznamená, že je to méně bolestivé. Ona se totiž membrána obklopující penis roztrhne, tkáň v jádru se naplní krví, takže když se penis vztyčí, narušená membrána způsobí, že krev prosakuje do zbytku penisu. Bohužel, toto zranění muži obvykle způsobí žena, a to nešetrnými pohyby v jezdeckých pozicích. Zlomení penisu vyžaduje lékařskou pohotovost

Oděrky a trhlinky na pánském přirození

Bolestivá místa od základny penisu po jeho špičku patří k nejčastějším problémům, které vznikají nedostatečnou vlhkostí, nadměrným třením, příliš vášnivým škrábáním nebo kousáním. Pakliže si majitel tohoto orgánu dá od sexu aspoň na chvíli pohov, ranky se zahojí, ovšem nesmí se do nich dostat infekce.

Zranění pochvy

Pochva, která není dostatečně vlhká a připravená na průnik penisu nebo erotické pomůcky, riskuje bolestivost při pohlavním styku, ale i další komplikace, jako je krvácení a více či méně drobnější trhlinky (někdy se jim říká mikroslzy) způsobené i vystupňovanou aktivní účastí ženy při styku, intenzívním sexuálním drážděním se sníženým vnímáním bolesti, přehnaně razantním, bezohledným přístupem partnera, strachem z vyrušení nezvanou osobou, popřípadě souloží po dlouhé přestávce v pohlavní aktivitě. K léčbě se pak používají čípky z lékárny, které v ráně zajištují vhodné pH a vlhkost pro hojení a zároveň působí jako bariéra proti infekci.

Modřiny a spáleniny

Spousta lidí experimentuje se svazováním, výpraskem nebo zrakovou deprivací. Pravdou je, stahovací pásky z vaší kůlny nebo levná pouta z erotického obchodu v krátké době způsobí modřiny, v tom horším případě až odkrvení končetiny v důsledku odumření tkáně. A spáleniny od koberce jsou taky běžnou věcí! Nikdy nic neutahujte do maxima a pod kolena dávejte polštář. Když už se spáleniny objeví, pomocí žínky, teplé vody a antibakteriálního mýdla opatrně očistěte danou oblast, namažte ji antibakteriální mastí a zakryjte gázou nebo náplastí.

Úrazy na hlavě a úrazy zad

Sex může být pro vaši hlavu opravdu nebezpečný, pokud si nedáte pozor. Stejně tak i pro záda. Stačí uklouznout ve sprše, vypadnout z komplikovaných sexuálních pozic jako je trakař – a problém je na světě.

Uvíznuté předměty

V konečníku, v pochvě nebo v močové trubici. Každý lékař na pohotovost má aspoň jednu vtipnou historku o tom, jak se v pacientovi zasekl nějaký předmět od nápojové lahve přes jablko po mobil. I v těchto případech na nic nečekejte a okamžitě požádejte o pomoc.

Zdroje: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat