Postelové hrátky s hodnocením hluboko pod bodem mrazu

Milování se obvykle vykresluje jako příjemná fyzická aktivita s pozitivními bonusy pro tělo i mysl. Tedy aspoň v tom ideálním případě. Někdy zkrátka není posvícení, proto se těchto pět druhů pohlavní aktivity považuje za nejhorší postelové zážitky!

Posiluje imunitní systém, snižuje krevní tlak, dá se počítat mezi lehké formy cvičení, zmírňuje bolest, zlepšuje spánek a má další a další výhody. Zatímco na sex často vzpomínáme v dobrém, najdou se i chvíle, které nepatří mezi ty nejšťastnější. Jaké druhy sexu se řadí na seznam nejhorších zážitků? Z těchto pěti věcí můžete mít i trauma!

Opilý sex

Pro někoho jde pití a sex ruku v ruce. Alkohol plní jakousi funkci společenského lubrikantu, který má uvolnit a odstranit zábrany, což se skutečně děje, ovšem někdy až moc. I malé množství alkoholu v krvi v těle posouvá práh bolesti, takže to, co se v jednu chvíli jeví jako příjemné, po vyprchání etanolu bolí. Oděrky v pochvě i na penisu nejsou žádnou výjimkou, nehledě na to, že alkohol otupuje smysly a jeho vinou si člověk druhý den vůbec nic nepamatuje.

Sex z pocitu povinnosti

Nechce se vám, ale toužíte se vyhnout pohrdavým a vyčítavým pohledům ze strany partnera, taky nemíníte zkazit atmosféru v rodině (třeba před svátky), proto navzdory nechuti dáte nohy od sebe a necháte milence, aby se obsloužil. Zní to hrozně, že?

Tichý sex

Ve filmech je vidět a slyšet hlasité dýchání a lapání po dechu za doprovodu nějaké z písní Barryho Whita. Jakékoli zvukové projevy jsou znakem vášně (tedy když se to s nimi extrémně nepřehání), proto se vítají. Jenže ve vaší posteli je takové ticho, že by se dalo krájet. Ve skutečnosti slyšíte i trávu růst a sněhové vločky padat. Je to vlastně tak zatraceně trapné, že tajně doufáte, že někomu z vás zazvoní telefon, i když jen proto, abyste prolomili ticho.

Sex bez výhod

Už vás bolí čelist od dlouhého poskytování orálního sexu, kvůli pozici nahoře máte namožená stehna, nehledě na to, že partner si jen tak hoví, nic nedělá a rozhodně nejeví zájem o to, aby vám aktivitu oplatil. Prostě se jen veze. Ne, i sex bez výhod není lákavý!

Špinavý sex

Zbytky potravy v mezizubních prostorách na rozkoši z líbání nepřidávají, stejně jako kaluž krve z náhle příchozí a nečekané menstruace, popřípadě zbytky stolice na partnerově penisu (po análním vstupu) nebo zvratky vedle postele. Navzdory tomu, že je sex spojován s různými tělesnými výměšky, tekutinami a bakteriemi, s čímž je nutné počítat, snížená úroveň hygieny občas zaskočí…

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:06
12 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:35
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat