Když není velké pánské nádobíčko splněným snem

Ne, velké pánské nádobíčko není splněným snem – pro nikoho. Navzdory tomu, že je po něm velká poptávka, v posteli způsobuje spíš problémy. Ty jsou ovšem řešitelné. Stačí vědět, jak se naklonit a co mít v ruce!

Když společnost provozující mapy Target Map vytvořila aplikaci – Světovou mapu penisů, vzniklo pozdvižení. Podle jejích tvůrců mají absolutně největší pyje v Evropě Maďaři – s průměrem 16,51 centimetri. Za nimi stojí Francouzi (16,01 cm) následovaní Čechy (15,89 cm) a Nizozemci (15,87 cm). Průměrná velikost penisu je však podle bezpočtu jiných studií 12,7 až 15,24 cm (v erekci). Pouze tři procenta mužů mají penis větší než 20 cm (1).

Většinou to chodí tak, že ženy preferují zlatou střední cestu a průměrnou velikost, přičemž důležitějším faktorem je obvod pyje než jeho délka. V každém případě pro ty, komu příroda nadělila větší než malé množství mužského přirození, je sexuální život velkou výzvou (2). Co všechno velikáni musí zvládat a jak lze problémy s obrovitým penisem řešit?

Lubrikace pochvy jako alfa a omega pohodlí

XL kondomy nekoupíte v běžném obchodě ani v lékárně, budete je muset objednat. S ostatním je možné operovat. Předehra a dobrý lubrikační gel na vodní bázi pomáhají vyhnout se podráždění pochvy a dělají pohlavní styk mnohem příjemnější. Ať už jste majitelem penisu nebo majitelkou svatyně, vždy věci rozjíždějte velmi pomalu! Dobře vybavený chlap nejde na sílu a nesnaží se o maximálně hluboký ponor (2).

Chvíli to potrvá, než pochva penis přijme, byť to nemusí být po celé délce. Ano, její stěny jsou elastické, ale to neznamená, že se vagina nemůže natrhnout. Délka samotné pochvy od poševního vchodu do přední klenby je asi 10 cm, zadní poševní stěna pak měří maximálně 12 cm. Člověk nemusí být matematik, aby zjistil, že s penisem dlouhým třeba 18 cm se nejedná o výhru, ale spíš opatrnost (2).

Sex by neměl bolet

Hodit se bude informace, že dolní třetina vaginy je nejvíc vzrušivá. Možná, že proto pro začátek zvolíte polohy, jež se této oblasti vyhnou. Nechť muž nejdříve použije prsty, teprve potom své rodinné klenoty. Každé tělo (a každá kombinace těl!) je jiné, nicméně existují určité pozice, které mají tendenci pro XL rozměry fungovat lépe (2).

Nechte svého chlapa ležet na zádech. Obkročmo si na něj lehněte – čelem k jeho špičkám. Pomocí ruky naveďte penis na příslušná místa, poté se ohněte v pase a váhu těla opřete o dlaně. Proč to funguje? Tento úhel vytváří mělčí průnik a umístění nahoře vám dává kontrolu nad hloubkou a tempem. Otočit se můžete i čelem k partnerovi (pak jde o klasickou jízdu na koni), nicméně nezůstávejte ve vzpřímené poloze, ale ňadra pokládejte na partnerův hrudník, ať úhel stále zůstává co nejmělčí. Vhodná je ovšem i poloha zezadu vestoje. Pakliže vás po sexu přece jen pochva bolí, dopřejte si teplou koupel, která působí protizánětlivě (2).

Zdroje: (1) www.reddit.com/r/india/comments/2dq4ig/penis_size_worldwide_according_to_dr_richard_lynn/, (2) názor autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat