Zvládnutý deep throat pro orální královny

Vypadá to divoce, nepohodlně a možná i nebezpečně. Technice hlubokého hrdla však přijdete na chuť v momentě, kdy se zbavíte předsudků a stresu, a navíc si osvojíte správný manuál. Nebo se v něm rovnou zdokonalíte? Trénujte se zubním kartáčkem!

Orální sex. Může být rozpačitý, nesmělý, jemný i intenzivní. V každém případě je jednou z nejsmyslnější a nejchlípnějších erotických technik, bez kterých si většina milenců nedokáže svůj život snad ani představit. Proto, pojďte do toho a naučte se všechno od ovládání dávivého reflexu přes ideální pozice. Poznejte, jaké to je být orální královnou!

Nepřítel číslo jedna: dávení

Faryngeální reflex nebo dávivý reflex je reflexní svalová kontrakce zadní části hrdla, vyvolaná dotykem horní části úst, zadní části jazyka, oblasti kolem mandlí, uvuly a zadní části krku. Tolik internetová encyklopedie (1). Praxe je taková, že jakmile vám penis zajede do úst, zvlášť pokud je větších rozměrů, a dotkne se již zmiňované zadní části krku, mandlí či jazyka, tak vás to jaksi „nakopne“. Dojde k reflexní kontrakci podobné křečím.

Kartáček nejen na zuby

Dostat svůj dávicí reflex pod kontrolu znamená znecitlivět ho tak, že budete „trénovat“ zadní část krku a mandle, aby přestaly způsobovat ony křeče, kdykoli se jich něco dotkne. Proces znecitlivění však vyžaduje čas a úsilí a neexistuje žádný jiný způsob, jak tento krok obejít. Používejte prsty, rukojeť zubního kartáčku nebo dildo falického tvaru.

Sterilní předmět vložte do úst a pomalu směřujte k zadní část krku. Až se spustí dávicí reflex, snažte se jej vědomě potlačit. Dýchejte nosem a zároveň se soustřeďte na uvolnění hrdla. Klíčem k úspěchu je opakování dvakrát až třikrát denně po dobu minimálně jednoho týdne. Poté zjistíte, že už to není tak hrozné jako na začátku. Váš dávicí reflex bude v průběhu následujících týdnů méně a méně citlivý, souběžně s pokračováním cvičení. Pak už to můžete zkusit „naostro“.

S hulvátem si nechte zajít chuť

Než začnete, je důležité porozumět pohledu vašeho muže na hluboké hrdlo. Pokud je chytrý a skutečně se o vás zajímá, bude vědět, že se nemusíte cítit pohodlně, nebude vám tlačit hlavu do svého klína a zároveň se vyhne naléhání. Hulvátovi na sliby, že o nic nejde, neskočte. Přesto vždy držte penis ve svých rukou, než jej hluboko zavedete. Získáte tak kontrolu nad tím, kam až se pyj dostane. Významným aspektem je i výběr pozice.

Jak se natočit?

Mnoho žen uvádí, že jakákoliv poloha, kdy jsou vaše ústa a hrdlo v zákrytu, se jeví jako nejlepší, protože po stranách krku vzniká menší tlak. Mezi pozice, které dosáhnou tohoto stavu, patří poloha vleže (vy ležíte na zádech a partner má penis nad vaším obličejem) a pozice zvaná Jack Hammer. Milenec rozkročmo stojí a vy klečíte mezi jeho nohama.

Nezapomeňte dýchat

Je to trochu složitější, když máte jeho penis uvězněný v krku, přirozeně se vám bude dýchat mnohem hůř, takže do akce povolejte hlavně svůj nos. Pokud můžete dýchat tímto způsobem, je to skvělé. Pokud ne, existuje jiná cesta… Pro nadýchnutí si dělejte přestávky. Až získáte trochu víc sebevědomí a důvěry, můžete penis pustit a volné ruce využít k dráždění milencových varlat nebo k jemnému škrábání jeho zadnice. Aby věci šly hladce, kromě slin využijte sílu lubrikantu.

Zdroje: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK554502/, názor autora - zbytek článku







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat