Penisy jsou za posledních 29 největší

Mužů, kteří jsou spokojeni s intimními proporcemi, délkou a šířkou svého přirození, je jako šafránu, tedy málo. Samci si obvykle stěžují, že je jejich nádobíčko příliš tenké nebo krátké, přitom se jedná o falešný poplach. Penisy se prodlužují!

Nikdo se nikdy nezavděčí všem, ale co se týče sebevědomí, erotiky a chlípných zážitků, tak se mužům i ženám zablýsklo na lepší časy. Ve studii (1) publikované 14. února v The World Journal of Men's Health Michael L. Eisenberg, ředitel mužské reprodukční medicíny a chirurgie a profesor urologie na Stanfordské univerzitě, spolu s kolegy shromáždil údaje ze 75 studií provedených v letech 1942 až 2021, které informovaly o délce penisu u 55 761 mužů.

Z malého větší? Bijte na poplach!

Tým, jehož poznatky uveřejnil magazín World Journal of Mens’s Health (1), přitom zjistil, že průměrná délka vztyčeného penisu se za 29 let zvýšila o 24 %, což je trend, který se objevuje po celém světě. Bohužel, každá mince má dvě strany. S ohledem na reprodukčního zdraví, kvalitu spermií a hladinu testosteronu se paradoxně jedná o nežádoucí stav.

Michael L. Eisenberg se nechal slyšet, že nárůst může být dalším indikátorem toho, že expozice životního prostředí, jako jsou látky znečišťující životní prostředí nebo rostoucí sedavý způsob života, způsobují změny související s reprodukcí. 

Dlouhodobě přitom klesá nejen počet spermií, ale i hladina testosteronu. Existuje také vyšší míra mužských vrozených vad, jako je hypospadie, kdy otvor pro močovou trubici není na špičce penisu, a kryptorchismus, kdy varlata správně nesestupují.

K nárůstu došlo během relativně krátké doby

Obecně vzato, jakákoli celková změna ve vývoji je znepokojivá, protože reprodukční systém je jednou z nejdůležitějších součástí lidské biologie. Pokud jsme svědky této rychlé změny, znamená to, že se s našimi těly děje něco mocného, za což může, jak již bylo naznačeno, moderní doba (2).

XXL pláštěnka – žádný stres

Ve hře je mnoho faktorů, kupříkladu pesticidy nebo hygienické produkty, které interagují s našimi hormonálními systémy. Tyto chemikálie narušující endokrinní systém, jež má na starosti vylučování chemických poslů neboli hormonů (3). To, že jsou penisy větší, z průměrných 12 centimetrů na 16 centimetrů, tak není úplně dobře. Je-li váš partner obdařen ještě víc, v každém případě nezapomeňte přikoupit XXL kondomy se šířkou 60 milimetrů po celé délce prezervativu, která zaručuje opravdový komfort i skvělý prožitek každému nadprůměrně vybavenému muži.

Zdroje: (1) www.jmh.org/search.php?where=aview&id=10.5534/wjmh.220203&code=2074WJMH&vmode=FULL, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK567767/, (3) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1524969/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat