Komentáře k článku

Medicus 11.03.2023

Nezapomenout na anální kolík pro partnerku i pro partnera !

Medicus Medicus 11.03.2023

Vysvětlení: Vášnivá žena si při souloži zavede anální kolík do zadnice. Žena ještě vášnivější zavede anální kolík do zadnice i svému partneovi.

Siraellen 11.03.2023

Zatím jsem v obchodě nebyla

Nikola Cimrman 11.03.2023

Náš oblíbený je na Karlínském náměstí - tam chodíme s partnerkou rády, ale každá zvlášť. Jít spolu se trochu stydíme. Většinou si tam vyzvedáváme zboží z jejich e-shopu - výhoda, že nemusíme čekat a platit dopravu. Navíc ke každému nákupu jako základní dárek můžete vybrat kartu na 10% slevu a tu můžete někomu dát - to je dost dobrý způsob, jak tam nasměrovat přítelkyni nebo kamarádku - dáte jí kartu, objedná si něco z e-shopu (navíc nejlevnějšího, co v Praze znám, ale dejte klidně do komentářů tip na další podobné - budu ráda) a zajde si to tam diskrétně v černém obalu vyzvednout a při té příležitosti se porozhlédne a postupně se osmělí ;-)

xxkouckaxx 10.03.2023

manžel mi tam kupuje , já ještě nebyla

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat