Manuál pro páry chystající se na návštěvu sexshopu

Partnerská rutina, dočasné odloučení či experimenty s něčím novým. Uvažujete, že prohloubíte intimitu a pořídíte si nějakou hračku pro dospělé? Jestli jako milenecký pár erotický obchod navštívíte poprvé, měli byste mít svůj tajný plán!

Vyzkoušení něčeho nového v ložnici může otevřít zcela nový svět možností potěšení a zábavy. A to výrobci erotických pomůcek moc dobře vědí. Jenže i ti nejsebevědomější a nejodvážnější z nás se před návštěvou erotického obchodu mohou „zaseknout“, ať už z důvodu nejistoty, studu nebo obav s neznámého. Naštěstí jsme tu, abychom i vás provedli tím, jak to vlastně v erotických obchodech chodí.

Začněte online

I když jsou hračky, spodní prádlo nebo erotické deskové hry součástí vašich milostných hrátek, jejich společné nakupování může být zcela novým zážitkem. Vydejte se na cestu vyhledáním toho správného obchodu s pomocí Google Street View, abyste zjistili, která místa mají atmosféru, kterou hledáte.

V mezičase přemýšlejte o tom, zda aspoň trochu víte, co konkrétně chcete. Sexshopy nabízejí vše od spodního prádla přes vibrátory až po sexy karetní hry pro dospělé a lubrikanty. Abyste se před přímým vstupem do obchodu cítili pohodlně, můžete si vy a váš partner prohlédnout online nabídku obchodu, probrat nápady a získat představu o cenách.

Pojměte to jako rande

Zvažte, zda není lepší udělat si z tohoto vzrušujícího zážitku spíše rande než pochůzku. Místo toho, abyste běželi přímo do obchodu a pak spěchali domů, zarezervujte si místo v restauraci, projděte se a užijte si jeden druhého.

Co dělat přímo v obchodě?

Až dorazíte na místo, pomalu si projděte každou sekci a zbavte se pocitu, že prodavač/ka sleduje každý váš krok a dělá si o vás nežádoucí úsudky jen proto, že stojíte u regálu s análními kolíky. Prodavačka nemoralizuje, je diskrétní a pomáhá. Neváhejte se jí na cokoli zeptat, od toho tam je. Taky zvažte možnosti – včetně možností, o kterých jste v minulosti nikdy nepřemýšleli. Kromě toho, že vyberete cokoli, na čem jste se oba dohodli, může být zábavné stanovit si cenový limit a vybrat si navzájem překvapení.

Užijte si svůj úlovek

Je čas zamířit do ložnice (nebo kamkoli jinam). Než začnete, ujistěte se, že jste na to fyzicky i psychicky připraveni. Partner, který má problém s tím, aby si cokoli vibračního vzal do ruky, neuspíš ještě potřebuje ujistit, že erotická pomůcka není nepřítel, ale pomocník a zpestření. Po použití dilda nebo vibrátoru pomůcku hygienicky očistěte a uložte na bezpečné místo mimo dosah dětí a domácích mazlíčků. Hrát si s nečištěnou erotickou hračkou, která byla nesprávně skladována, je jako sebrat bonbon ze špinavé země na Václavském náměstí.

Zdroje: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat