Sexuální polohu ovlivňuje oblíbený druh kávy

Káva. Někdo si ji dopřává před milováním, zatímco jiný až po něm. Proč tyhle dvě oblíbené věci nespojit dohromady? Vámi preferovaný druh souvisí s milostnými pozicemi!

Pro milovníky kávy může dokonale připravený šálek způsobovat konkrétní pocity. Pokud to máte stejně, věřte, že váš oblíbený kávový nápoj ledacos vypovídá o vaší náladě i sexuálních předpokladech. Jaká milostná poloha je pro vás ta pravá?

Caffè latté pro milovníky klasiky

Caffè latté, vyrobené z espressa a našlehaného mléka, je jedním z nejznámějších a nejoblíbenějších kávových nápojů na planetě. „Latéčko“ je klasikou, která nikdy nestárne a spolehlivě uspokojí nejzákladnější sexuální požadavky – stejně jako misionářský styl, jež se dá hravě přikořenit vypodložením pánve, změnou pozice nohou a tak dále. Ostatně, do caffé latte, když máte náladu se rozšoupnout, taky přidáte sirup – vanilkový, čokoládový nebo třeba lískovooříškový.

Špinavé chai latté se pojí s nadvládou

Chai latté je vlastně takové latté z čaje. Vzniklo kombinací caffè latté a tradičního indického nápoje masala chai (masala = koření, chai = čaj). Mezi toto koření patří, zázvor, skořice, hřebíček a pepř. Špinavá chuť uvedeného nápoje je sladká, kořeněná, krémová a divoká, proto si její příznivci dokonale užívají jízdu nahoře – v obráceném směru. Obvykle je osoba nahoře (vy) otočena směrem od svého partnera, což může párům v závislosti na jejich vztahu způsobit nové vjemy.

Ledová káva? Sázka na jistotu

Káva, která nepřišla do styku s horkou vodou, se nazývá cold brew. Vzniká tak, že večer zalijete čerstvě namletou kávu studenou vodou a necháte ji máčet ideálně kolem 12 hodin. Chuťově je jedná o vynikající nápoj, který má oproti klasické kávě vyšší sladkost a nižší kyselost. Jelikož je tato bohatá káva připravovaná pomalu, druh tempa připomíná „líný“, ale smyslný sex v pozici lžiček (oba partneři leží na boku, žena vpředu, muž za ní). Někdy holt pomalé a stabilní přirážení přináší nejlepší výsledky jak v kuchyni, tak i v ložnici.

Černá káva

Milujete černou kávu bez cukru a smetany? Pak víte, že povzbuzuje, revitalizuje, je silná, opojná a „drzá“. Jejím protějškem je psí pozice, která probouzí zvířecí pudy a určitě se nehodí pro romantiky. Pronikavý úhel, podmanění, jasné role v tom, kdo je dominantní a submisivní, z ní dělají vzrušující výzvu. Vnímáte to podobně?

Zdroje: www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6659273/ - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rizoto

(1 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat