Divoké sexuální akty promění nudný sex v opojné zážitky

Každý pár má navyklé dva, tři způsoby milování, které mu vyhovují. Občas se ale stává, že zatouží vyzkoušet něco nového, neotřelého nebo bláznivého. Taky chcete rozšířit svůj tělesný repertoár? Tyhle divoké sexuální akty si užijete!

Pokud jde o sexuální rukopis, tak ten má každý z nás jiný. Zatímco jednomu se líbí romantický sex plný polibků a něhy, druhému dělá dobře, když má u postele pouta a bičík. A to je dobře. Rozmanitost se v sexu nosí. Které z chlípných praktik můžete vyzkoušet, pokud v ložnici zatoužíte po změně?

Pegging

Tento termín vytvořený publicistou Danem Savagem se vztahuje k tomu, když žena proniká partnerovi do řitního otvoru prstem, dildem či tzv. strap-on dildem, díky čemuž vzniká příjemný tlak na prostatu. (A ten někteří muži milují.)

Hříšný analingus

Analingus? V podstatě orální sex, ale prováděný na konečníku, což praktikují muži i ženy. Bývá čím dál častěji k vidění hlavně v pornofilmech. Pochopitelně, že hygiena těchto oblastí by měla být prováděna důsledně – s použitím antibakteriálního mýdla, jinak si můžete zadělat na problém.

Drsný ballbusting

Ballbusting (také CBT, z anglického cock and ball torture, mučení ptáka a kulek) je praktika BDSM, při které si muž rád nechá „nakopat“ do míčků. Tedy v mezích bolesti, kterou snese.

Vibrační elektrostimulace

Elektrostimulace (zkráceně E-stim) představuje šokovou terapii a stimulaci nervů v genitáliích a erotogenních zónách prostřednictvím série elektrických výbojů. Sady pro elektrosex prodávají obchody s erotickými pomůckami a síla výbojů se pochopitelně dá nastavit. Mrkněte se na nabídku…

Fisting

Vložení celé ruky do pochvy nebo někdy i řitního otvoru u některých žen vede k pocitu naplněnosti a někdy i bouřlivým, mokrým orgasmům. Je to však erotika pro pokročilé milence, která vyžaduje předehru, dostatečnou lubrikaci klína a hlavně komunikaci, neboť dostat pět prstů a třeba i celou dlaň do vagíny není zrovna lehký úkol.

Kandaulismus

Kandaulista je člověk, který rád půjčuje svoji partnerku jiným mužům. Je to takový sextrémista, jež se vyžívá v tom, když milence dělá dobře někdo jiný. Nebo ji vystavuje jako sexuální objekt. Tak co, zaujala vás některá z těchto sexuálních praktik?

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat