Smyslné líbací techniky, které dostanou každého muže

Vyměňte staromódní, nudné líbání za neotřelé polibky, které partnera dostanou do nebeských výšin rozkoše. A do orálních hrátek zapojte i jeho uši!

Polibek na rty, vsunutí jazyka do milencových úst a jemné oždibování. Klasika! Pokud ovšem zatoužíte svoji „vlhkou techniku“ stimulace této erotogenní zóny sídlící na obličeji trochu okořenit, máte i jiné možnosti!

Trojúhelník

Rty ty jsou velmi citlivé, protože mají na povrchu jemná nervová zakončení a současně jsou protkány hustou sítí krevních kapilár. Pohrajte si s nimi tak, že když jste s milencem tváří v tvář, polibte ho jako obvykle, ale poté přejděte z tváře na líbání jedné strany partnerova krku. Následně se vraťte zpátky do výchozí pozice, a to samé opakujte s druhou stranou krku. Nakonec líbáte na třech různých místech – do trojúhelníku. Aby byl tento pohyb opravdu pěkný a plynulý, nepřesouvejte se z místa na místo příliš prudce. Díky tomu to bude pro vás oba přirozenější.

Okusování a sání

Jako když partnera chcete sníst! Nasajte jeho dolní nebo spodní ret a párkrát na něj „zaklepejte“ špičkou svého jazyka. Vždy však myslete na to, že když někoho líbáte, je nutné zahajovat něžnou stimulací a teprve pak přidávat na intenzitě dráždění. Opačný způsob nefunguje.

Hlazení

Partnerovi se zadívejte do očí, vášnivě ho polibte a poté mu rty pohlaďte – konečky svých prstů. Sledujte, co to s ním udělá.

Ruce v akci

Aby se z líbání stal nezapomenutelný zážitek, zapojte celé své tělo. Jednou z nejlepších částí, kterou můžete při líbání používat, jsou ruce. Omotejte je kolem milence a věnujte se i jiným erotogenním zónám, kupříkladu vnitřní straně stehen. Nebo mu prsty zajeďte do vlasů. Můžete dokonce použít ruce k naklonění a změně úhlu obličeje tak, aby líbání bylo pohodlnější.

A hlavně ty uši!

Možná to nevíte, ale uši jsou jednou z nejcitlivějších částí lidského těla. Líbání, a dokonce i lehké sání této části těla, milence uvede do varu jako nic jiného. Mimochodem, při líbání se zapojí až 34 různých svalů. Polibky si však pohrávají nejen s nimi, ale i s psychikou. V mozku způsobují doslova výbuch chemických reakcí, kterým vévodí oxytocin, hormon lásky, zároveň prudce klesá hladina stresového hormonu kortizolu. Polibků tedy nikdy není dost!

Zdroj: názor autora – celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat