Sexuální pozice umožňující ženám prožít extázi v orgasmu

Orgasmus za pár minut, navíc během milování? Pokud hledáte vhodné polohy, může to být jeden z nejdůležitějších článků, jaký jste kdy četli!

Tady něco nehraje! Průměrnému muži stačí k dosažení vyvrcholení dvě až tři minuty přímé pohlavní stimulace, přičemž žena si dává načas. Ona potřebuje 20 až 30 minut dráždění, navíc v polohách, které podporují oblasti citlivosti jejího klína (1). Které to jsou? Počítejte do tří.

Misie – jádro hříchu

Misionářská poloha je jednou z nejoblíbenějších sexuálních poloh, o níž se říká, že zahajuje a zároveň zakončuje pohlavní život. Aby bylo možné v této pozici prožít bouřlivý orgasmus, je třeba provést pouze dvě jednoduchá vylepšení. Nejprve si pánev vypodložte polštářem, čímž se usnadní přístup penisu do pochvy, následně vyšvihněte svoje nohy na partnerova ramena. Pyj tak bude moci lépe lokalizovat váš bájný bod G. Až se klasického misionáře nabažíte, přetočte se na břicho. Pro mnoho mužů i žen je tato pozice nesmírně vzrušující, neboť penis naráží na přední poševní stěnu. A když je tlustý, nebo zakřivený, tak o to víc!

Zvířecí chlípnost

Potenciál produkovat orgasmus zvyšuje i klasická poloha ve stylu pejska, která je velkým favoritem u obou pohlaví. Spousta žen říká, že je to nejlepší sexuální poloha pro orgasmus ze všech, neboť stimuluje „strop“ pochvy. Zde je návod, jak ji posunout na další úroveň. Pokud jste stále na břiše, opět vypodložte pánev polštářem (vytváří mírný úhel, díky kterému se bod G stává snadným cílem) a poté požádejte milence, aby zasunul svůj penis – seshora a tlačil jej přímo dolů pod úhlem 90 stupňů.

Máte-li doma nějakou erotickou pomůcku, použijte ji taky. Stimulace klitorisu je pro ženy přece jen nejdostupnější a nejsnazší cestou k bouřlivým orgasmům. Kupříkladu na párová „vrnidla“ ve tvaru podkovy nedá dopustit mnoho mileneckých dvojic!

Život v sedle

Pro většinu mužů je přirozené přirážet – penis zasouvají a vysouvají, tam a zpět, šup sem, šup tam. Ale žena potřebuje víc, což ostatně sama víte. Co děláte, když se dostanete do sedla? Nejezdíte nahoru a dolů, ale spíš milence „brousíte“, protože tím dochází ke dráždění klitorisu proti mužskému penisu. Tak v tom pokračujte a experimentujte se záklony a předklony. Jistě přijdete na nějaký dobrý úhel, který nahrává tomu, aby se špička hrotu otírala o bod G. Bonusem navíc je, že při tření o partnerovo tělo (v těsném objetí) si užívají i bradavky. Aby měly hladkou brzdou dráhu, namažte je kokosovým olejem.

Zdroj: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5087699/, názor autora - zbytek článku







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat