Ženská ejakulace zahalená tajemstvím

Stříkání a ženská ejakulace není totéž! Jaké mezi nimi panují rozdíly a kdo drží světový rekord v množství vyloučené tekutiny?

Ač se pojmy „ženská ejakulace“ a „squirting“ (stříkání) považují za jedno a totéž, opak je pravdou. Ženská ejakulace je malé množství tekutiny vyloučené z ženské prostaty. Tato tekutina je viskózní a bělejší a obvykle jí bývá méně. Naopak squirting se popisuje jako větší množství moči podobné tekutiny, která je ale svým složením odlišná. Je vodnatější a průhlednější. Oba tyto jevy však mohou nastat současně. To znamená, že součástí squirtingu může být i ženská ejakulace.

Jaké množství je obvyklé?

Tekutina vyprodukovaná ženskou prostatou obsahuje vysoké hladiny prostatické kyselé fosfatázy, prostatického specifického antigenu, glukózy a fruktózy, dále nízké hladiny močoviny a kreatininu, zatímco moč pochází výhradně z močového měchýře, nikoli ze žláz.

Vzhledem k tomu, že existuje mnoho spekulací o tom, jaké množství ženských šťáv je normální, sexuologové odhalují, že jakékoli. Může se jednat o pár kapek, ale i pořádnou nálož, co je vidět u americké sexuální koučky Loly Jean, která je světovou rekordmankou pro objemové stříkání (sólo). Této divošce stačilo pouhých 25 sekund na to, aby před komisaři využila vlastní hbité prsty a vystříkla 1 350 mililitrů tekutiny, což je zhruba pět a půl šálku dámského nektaru. Stává se to každé ženě?

Nikdo není divný

Stříkání nebo ejakulace rozhodně nejsou normou. Výzkumy ukazují, že mokré prostěradlo pod sebou má 10 až maximálně 54 % žen, přičemž některé ženy jsou na to velmi hrdé. Stejně jako fascinovaní muži, kteří u tohoto jevu mohou být přítomni. Nikdo však nemusí být smutný, že neždíme ložní prádlo. Orgasmy obecně uvolňují dopamin a endorfiny, jež poskytují potěšení a jsou přirozenými léky proti bolesti. Záleží snad na tom, odkud pocházejí?

Využijte prsty i vibrátor

Pakliže o mokrý orgasmus přece jen stojíte, věřte, že k ejakulaci často dochází během stimulace bodu G. Uvedený knoflík rozkoše se dá najít tak, že si strčíte prst do pochvy a uděláte pohyb „pojď sem“. Bod G poznáte podle toho, že nahmatáte oblast velikosti mandle s vrásčitou kůží. Nápomocné jsou ovšem i dilda a vibrátory, zvlášť ty se zakřivenou špičkou. Právě ona bod G snáze nahmatá. Pro první pokusy zvolte přidřepnutí na paty nebo, experimentujete-li s partnerem, psí pozici na všech čtyřech. Tak hodně štěstí (a rozkoše).

Zdroje: www.en.wikipedia.org/wiki/Female_ejaculation, www.en.wikipedia.org/wiki/Skene%27s_gland, www.researchgate.net/publication/354323829_A_sexual_superpower_or_a_shame_Women's_diverging_experiences_of_squirtingfemale_ejaculation_in_Sweden, www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK546701/






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Želví maso

(2 hlasů)

Hřibová omáčka

(1 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

406 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
88 Příspěvků
Poslední příspěvek 10.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat