Ponořte se do psychologie sání bradavek

Navlhčit, olíznout, jemně skousnout a s jistotou sobě vlastní nasát. Co cítíte, když se muž jazykem dotýká vašich bradavek?

Sání bradavek je docela freudovské, ale Freud je to poslední, o čem muži chtějí slyšet. Pánové raději považují ňadra a bradavky za součást celé ženské mystiky. Psychologové vám zase řeknou, že prsa usnadňují „párování“ a spojení mezi jedinci. Ale proč vlastně?

Muži, ženy a prsa

Larry Young, americký neurovědec známý svou prací v oblasti monogamie, tvrdí, že stejný oxytocin aktivovaný během kojení je přítomen při předehře nebo orgasmu. Sání, lízání a okusování knoflíků slasti uprostřed dvorců pak uvolňuje koktejl starověkých neuropeptidů a podporuje lidskou soudržnost.

Vzhledem k tomu, že všichni milujeme oxytocin, nemusíme do toho vůbec zatahovat tatíčka Freuda (rakouský lékař-neurolog, psycholog a zakladatel psychoanalýzy). Sex je o stimulaci. Pokud chceme mít skvělé zážitky, cokoli, co rozproudí tyto neuropeptidy, je skvělé, že? Však se taky pouhých sedm procent žen přiznává k tomu, že orální laskání prsou nemusejí (1).

Větší znamená lepší?

Zatímco velká ňadra představují větší cíl, nemusejí být nutně citlivější. I malé „lentilky“ mohou být nesmírně vnímavé a citlivé na jakékoli podněty zvenčí. Dobrou zprávou pro muže (i ženy) je, že stimulace klitorisu vyžaduje praxi, vaginální totéž, ale co se týče bradavek, člověk si vystačí pouze se základními znalostmi.

Navíc bradavky jsou schopny dosáhnout orgasmů, podobně jako je tomu u genitálií. Upřímně řečeno, je to nesmírně fascinující. A to už jen proto, že jedno ňadro obvykle bývá citlivější než to druhé. Sání také pomáhá vyrovnávat kardiovaskulární systém. Pokud je prso ženy laskáno po dlouhou dobu, zvýší se u ní srdeční tep na 110 tepů za minutu. Jedná se tedy o velmi dobré cvičení pro zdraví vašeho srdce. A je tu ještě jedna věc, o které byste měli vědět.

Jak často sát? Každý den!

Nechte partnera, aby si s bradavkami hrál co možná nejčastěji. Tento způsob laskání totiž představuje přírodní lék, který stimuluje imunitní systém, což vede k produkci protilátek, které mohou chránit před viry. Zmíněný proces se nazývá křížová imunoterapie. Během sání prsu se dech ženy zrychluje více než 60krát za minutu. Častější nádech a výdech tak pomůže předcházet plicním onemocněním.

Zdroje: (1) www.researchgate.net/publication/227715352_NippleBreast_Stimulation_and_Sexual_Arousal_in_Young_Men_and_Women, názor autora - zbytek článku






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Čočková polévka

(1 hlasů)

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Sekaná

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat