Schovky pro sexuální hračky

Jedna hračka pro dospělé nestačí, vždyť ve středu můžete mít úplně jiné chutě než v pátek. Proto se vám arzenál „domácích mazlíčků“ rozšiřuje. Že už nevíte, kam s nimi? Zkuste tyhle skrýše!

Sexuální hračky jsou skvělým nástrojem pro zvýšení vašeho potěšení, ale pochopitelně, že se můžete obávat, aby je ostatní členové rodiny nenašli. Kupříkladu takové zvědavé dítě vás může zaskočit tím, že vám z ložnice přinese vibrátor přímo až do obýváku – ideálně v době, kdy máte návštěvu. Z tohoto důvodu volte ta nejlepší místa, kde budou hračky v bezpečí!

Zásuvka nočního stolku

Zásuvka nočního stolku je skvělou lokalitou pro schování sexuální hračky, neboť je hned po ruce – kdykoli je potřeba. Bohužel, právě ona je tím prvním místem, kam zvědavci míří. Proto noční stolek zabezpečte visacím zámkem a uzamkněte ho klíčem.

Kapsa nepoužívaného kabátu

Kapsa zimního kabátu, který v létě nenosíte, se jeví jako další možnost úschovy. Kabát nechte pověšený ve skříni, ale nezapomeňte jej po uplynutí letní sezony zkontrolovat. Vytáhnout dildo místo kapesníku, navíc před zraky kolemjdoucích, nechce nikdo!

Kufr

I dostupný kufr je k ukrytí erotických pomůcek vhodný, protože na něj můžete vrstvit oblečení, knihy, toaletní potřeby atd. Je nepravděpodobné, že by jej někdo prozkoumával, zvlášť když je zastavěný mnoha věcmi. Pro další vrstvu zabezpečení však opět použijte zámek.

Krabice

Většina lidí má pár krabic od bot, které jsou prázdné a jen tak leží ve skříni. Umístěte svou oblíbenou sexuální hračku dovnitř, krabici zavřete a položte ji na horní část skříně. Díky tomu je vibrující zařízení daleko mimo dosah malých dětí.

Ponožky

Ponožky mají perfektní tvar a velikost pro uložení delších vibrátorů. Jejich měkká struktura hračky chrání před poškozením způsobeným třením o jiné předměty. „Obsazenou“ ponožku zahrabejte až na dno šuplíku s oblečením.

Uzamykatelný kufřík

Jedním z nejlepších míst pro schování erotických pomůcek je kufřík s číselným kódem. Mezi výhody tohoto provedení patří fakt, že je pomůcka v čistotě a v bezpečí. Pokud erotické hračky delší dobu nepoužíváte, vyjměte z nich baterie, pokud je mají.

Zdroje: názor autora - celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat