Sex na stole je neuvěřitelně vášnivý

I když postel může být vaším oblíbeným místem k milování, jsou chvíle, kdy lůžko rozhodně není zapotřebí. Využijte faktoru „teď a tady“, oddejte se kouzlu okamžiku a pro intimní setkání využijte stůl v jídelně nebo v kuchyni!

Gauč, taburet, židle, stolička… Veškerý nábytek, který doma máte, skvěle poslouží k tomu, abyste se s partnerem dostali ze své komfortní zóny a užili si sex méně všedním způsobem. K tomuto účelu slouží i stůl. Na co byste měli myslet, pokud se dostane do hledáčku vaší pozornosti?

Zvažte výšku

Při sexu na stole musíte vzít v úvahu tři výšky – svoji vlastní, výšku partnera a výšku stolu. Řekněme, že se snažíte provést upravenou verzi psího stylu s horní částí vlastního těla na stole a jeho spodní polovinou mimo stůl. Pokud je nábytek příliš vysoký, partner bude nucen stát na špičkách. U nižšího stolu se zase nepříjemně nahrbí. Proto se za nejlepší možnost považuje stůl vysoký do pasu – bráno z pohledu aktivnějšího (vyššího) partnera.

Zkontrolujte pevnost nábytku

Z bezpečnostních důvodů vždy překontrolujte, zda stůl stojí pevně na zemi, tudíž se nekýve. Určitě nechcete zažít, abyste v tom nejlepším skončili na zemi a došlo ke zranění. Ujistěte se tedy, že nohy stolu jsou pevně opřeny o podlahu. Pokud tomu tak skutečně je, jděte do toho. V opačném případě najděte jiný povrch (kuchyňské ostrůvky jsou obvykle robustní a pro tento účel ideální).

Seznamte se s materiálem stolu

Sklo může být příliš kluzké a chladné, proto se stolům se skleněnou deskou vyhněte. Nejde-li to jinak, k zakrytí plochy použijte měkkou deku.

Z celé akce udělejte divadelní scénu

Pochopitelně, že spontánní sex je spontánní sex, ale co když naplánujete větší, předem promyšlenou akci? Stůl prostřete k večeři a po ní si partnera dopřejte jako hlavní chod. Nebo obložte své nahé tělo ovocem a vybídněte milence k tomu, aby si dopřál, na co má chuť.

Svažte se!

Stůl má čtyři nohy, to ví každý. Ty mohou plnit funkci opěrných bodů při svazování. Ruce, nohy, jak je libo. Znehybnění mnoho lidí považuje za sexy záležitost!

A co pak?

Poté stůl očistěte. Nemusí to být hned. Nejprve si užijte tu postkoitální blaženost, nicméně myslete na to, že vy (nebo kdokoli jiný) stůl budete i nadále používat. Jistě potřebuje otřít nebo vydezinfikovat, jistota je jistota!

Zdroje: názor autora - celý článek






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rizoto

(1 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat