Svěží sexuální nápady provětrají váš milostný život

Kdeže loňské sněhy jsou!? Dřív jste se s partnerem milovali na nejrůznějších místech od výtahu po sklep. Jenže to bylo před dvěma dětmi, jednou hypotékou a desetihodinovou pracovní směnou. Není ten nejvhodnější čas s tím něco udělat? Buďte aspoň na chvíli (opět) sexuálně kreativní!

Když máte zavzpomínat na jednu z vášnivých sexuálních událostí, která to bude? Pravděpodobně ne ta, která se týká ložnice a postele. Tak vidíte, změna prostředí, spontánnost, divokost nebo faktor přistižení dělá svoje. Vraťte se k tomu a sex si zase pro jednou užijte trochu jinak.

Noční klub, nebo koncert

Šero a sexy hudba vám umožní dělat odvážné pohyby, aniž by bylo zřejmé, že nejen tančíte. Vyberte si místo, box, odlehlou lavičku či jiné, temnější zákoutí a oddejte se rychlovce, která trvá jen několik málo minut.

Kino

Zarezervujte si lístky na film – do poslední řady a proveďte ruční práci. V kině je to zábava, tedy pokud dokážete být zticha a nerušit ostatní.

Na dvorku

Postavte stan, který přes den může sloužit jako útočiště pro děti, ale v noci se promění na hnízdo neřesti. Sex přesuňte ven, až všichni ostatní členové rodiny půjdou spát, a zažijte romantiku pod hvězdami.

Kapota auta

Jistě je vzrušující mít sex v autě, ale kapota je jednoznačně žhavější. Zaparkujte u lesa, opřete se tak, aby bylo možné pohodlně dát nohy od sebe – a vyhrňte si sukni.

Na kuchyňské lince

Vy se posadíte na kuchyňskou linku, partner obstará zbytek. Ne nadarmo se říká, že kuchyň je srdcem domova!

Na pračce během cyklu odstřeďování

Máte-li pračku v koupelně, v prádelně či v technické místnosti, berte ji jako jednu velkou sexuální hračku, která se jen tak neunaví.

V šatně

Zúžený prostor šatny podněcuje k experimentování a kreativitě, zatímco visící oblečení dodává punc chlípnost. Věřte, že už si na nákupy outfitů nikdy nebudete stěžovat.

V kanceláři

Ideální čas na trochu toho šmajchlování? Před pracovní dobou nebo po ní, když vaši spolupracovníci nejsou poblíž.

Na balkoně

Balkon poskytuje aspoň trochu soukromí, navíc vědomí, že o sexu nemůžete dát vědět okolí, je vzrušující. Po sexu si dejte drink a společně se zachumlejte do deky. Vy nic, vy muzikanti!

Zdroje: názor autora – celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

45 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:42
55 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:39
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:38

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat