První sprchová hlavice a zároveň vodní masážní stimulátor je na světě

Elektrické zubní kartáčky vibrují, okurka zase má falický tvar. „Domácích potřeb“, které mohou plnit i funkce erotických pomůcek, existuje několik, ale aktuálně se hodně hovoří o vymazlené sprchové hlavici, která je speciálně navržena tak, aby by vás přivedla k vyvrcholení!

Sprchová hlavice patří k těm běžným věcem, kvůli kterým mnoho žen zůstává ve sprše nebo ve vaně o něco déle. Proud vody namířený do klína způsobuje slastné pocity a leckdy se postará o pořádný výbuch slasti – navíc zamaskovaný hlukem, který padající nebo tekoucí voda vydává. I proto se původně jihobavorský výrobce rozhodl zaměřit se na inovaci a přijít se sprchovou hlavicí, u které se dá nastavit tlak i cílený rytmus. A tak se zrodila kráska speciálně navržená pro masturbaci.

(Tajné) stimulační schopnosti

Hlavice, která si již pomalu razí cestu na český trh, je vůbec první kombinovanou sprchovou hlavicí a vodním masážním stimulátorem klitorisu, který spojuje odborné znalosti koupelnových odborníků a lídrů v oblasti potěšení. Vypadá nenápadně, takže nikdo, kdo vaši koupelnu navštíví, nemá ani tušení, co je to zač. To je jeden z jejích největších benefitů.

Vždyť sprcha je obvykle jediným místem, které nabízí soukromí pro ty, kteří žijí pod jednou střechou se spolubydlícími, dlouhodobými partnery, dětmi, rodiči, prarodiči a podobně. Další její nespornou výhodou je, že je odnímatelná, takže nabízí způsob, jak nasměrovat proud vody na vnější erotogenní zóny.

Tři volby, tři úrovně mazlení

Hlava má tři různé možnosti proudu: prašný déšť, slastný vír a slastný proud. Práškový déšť se nejvíce podobá běžné sprše a je pravděpodobně ten, který byste zvolili při šamponování a mytí. Mezitím se tryska pro potěšení skládá z výkonného, ​​konzistentního tříhrotového proudu, jež je skvělý pro lidi, kteří při masturbaci potřebují neustálý tlak. Co se týče víru, tak ten využívá rotující proud k vytvoření jedinečného pocitu připomínajícího tradiční vibrátor.

Jak je to se spotřebou vody?

Přepínání mezi třemi režimy je snadné a intuitivní; jednoduše palcem stisknete tlačítko umístěné u základny hlavy. Bonusem je ergonomický tvar a technologie EcoSmar, jež spotřebuje o 60 % méně vody než běžné sprchové hlavice, a to při zachování optimálního výkonu. Méně líbivá je cena – něco lehce nad tři tisíce korun českých. Dobrý nápad, nebo hloupost? První ohlasy jsou pozitivní.

Jestli sprchová hlavice přesáhne úspěch klasičtějších a kultovních vibrátorů a stimulátorů ukáže až čas – a počet orgasmů dosaženým během dlouhých, uvolňujících koupelí. Idea to ale není špatná, co myslíte?

Zdroje: www.womanizer.com/eu/wave, názor autora – zbytek článku






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat