Ohromující orgasmus bez nutného průniku

Sex bez sexu? Vášnivý a odlišný! Zapojte jazyky, prsty nebo prsa a vychutnejte si rozmanité pocity při milování, které není zakončené „klasickým“ způsobem. Vyvrcholení zaručeno!

Kromě toho, že chcete něco trochu zajímavějšího, než je opakující se pohyb „šup sem, šup tam“, existují i ​​jiné důvody, proč je někdy „skutečný“ sex mimo mísu. Menstruujete, jste v šestinedělí, máte po gynekologické operaci, nemůžete najít kondom, trpíte vaginismem, partnerův penis stávkuje a tak dále. Naštěstí se problémy, které ztěžují nebo znemožňují pohlavní styk, dají jednoduše obejít. Jak si užít intimity i bez přímého pohlavního spojení?

Sex mezi půlky

Sex mezi půlky, pro které má angličtina výraz „assjob“, není anální sex. Stačí nanést trochu lubrikačního gelu na zadek nebo penis a nechat partnera, aby mezi půlkami proplouval. Vy si volnou rukou nebo vibrátorem drážděte klitoris a počítejte s tím, že pokud to dobře půjde, milenec efektivně vyvrcholí na vaše záda.

Tření

Otírání se o různé věci neboli broušení je něco, co znáte z let dospívání. V podstatě třete své erotogenní zóny o něco nebo někoho. Populární je roh gauče či hrana židle. Pro stimulaci klína se ovšem hodí i nejrůznější látky. Ty silnější, jako je džínovina, poskytují výraznější vjemy, hedvábí zase příjemně klouže. Pokud se o sebe třete nazí, přidejte trochu lubrikantu na genitálie, stehna či boky.

Vzájemná masturbace

Dotýkejte se sebe sama, dokud nevyvrcholíte, zatímco váš partner dělá totéž. Nebo se masturbujte současně. On rukou nebo ústy dráždí vás a vy jeho. Lehněte si na bok, čelem k sobě, a zavřete oči, pokud se cítíte trapně.

Erotická masáž

Genitální masáž existuje již tisíce let. Pravé, nefalšované verze silně čerpají z Kámasútry a tantrického sexu. A vy se jimi můžete inspirovat. Požádejte milence, aby se uvelebil na zádech a dal nohy od sebe. Vy si vezměte kvalitní lubrikant dejte se do díla. Nejdřív pozornost věnujte stehnům a tříslům, teprve poté přejděte k masáži penisu a varlat. Čím mírnější tlak, tím dokonalejší pocit. Po ukončení masáže, ať už s orgasmem či bez něj, vyzvěte protějšek, aby vám péči oplatil.

Toužíte-li po nevšedním zážitku, nechte si sexuální energii projet celým tělem. Když ucítíte, že vzrušení narůstá, přestaňte se hýbat, silně zmáčkněte svaly pánevního dna a řitní otvor a vizualizujte si, jak vám sexuální energie z klína proudí vzhůru po páteři a zase zpět. V kombinaci s erotickou masáží je to síla!

Zdroj: názor autora – celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46
13 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:14
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat