Orální sex hraje důležitou roli v partnerských vztazích

Sexualita se neomezuje pouze na penetraci. Spojení klína, úst a jazyka patří k populárním milostným hrátkám. A nesmírně prospívá lásce a partnerským vztahům!  

Ženy se dělí do tří kategorií. Ta první orální sex nepraktikuje, druhá to dělá jen tak, aby svého muže udržela v klidu, třetí nemiluje nic jiného než svého milence orálně uspokojit. Buď jak buď, orální milování by se nemělo odkládat na vedlejší kolej, neboť pro partnerství oproti dárkům a sladký řečičkám dělá mnohem víc!

Je smyslnější

Ochutnávání penisů a vulv je především o dávání rozkoše milenci. Je to smyslný akt lásky, který sbližuje a prohlubuje pouto mezi partnery. Ochota pravidelně se věnovat orálnímu sexu je skutečným znakem zbožňování. Naproti tomu jedinci, kteří vnímají svůj vztah negativněji, se laskání klínů ústy spíše vyhýbají.

Zvyšuje šance na orgasmus

Jemná stimulace klitorisu většinu žen přivádí k orgasmu a podle vědců pozitivně souvisí s vnímáním kvality vztahu, psychickou pohodou a redukcí stresu (1). Jelikož samotné vyvrcholení na muže funguje jako afrodiziakum, dá se předpokládat, že je nezbytné pro vzájemné sexuální uspokojení.

Způsobuje blaženost

Při milostných hrátkách, včetně orálního sexu, se vylučuje oxytocin – společně s endorfiny, molekuly emocí a hormony štěstí. Endorfiny snižují bolest a způsobují, že se cítíte blaženě – máte tak k milenci emočně mnohem blíž. A pokud polykáte sperma, využíváte významného podílu protilátek působících proti nepříznivým vlivům zevního prostředí.

Pro některé muže je ejakulace do partnerčiných úst i největším důkazem toho, že je milenka přijímá se vším všudy a bez výhrad. Spermie navíc obsahují chemickou látku zvanou spermidin, jež zpomaluje stárnutí a snižuje riziko úmrtnosti na kardiovaskulární choroby (2).

Poskytuje větší variabilitu

Jelikož je jedna strana klitorisu citlivější, může jí partner hýčkat, lízat a sát ke spokojenosti vás obou. Takovou péči penetrační sex neumožňuje. Orální sex také představuje skvělý způsob, jak udržet sexuální intimitu během různých životních situací a zdravotních problémů, jako je rizikové těhotenství, období po porodu, po operaci a podobně. Nelze ho nemilovat!

Zdroje: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6327665/, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6128428/, názor autora - zbytek článku







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

14 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:00
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:56
218 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat