Vegetariáni se milují častěji než milovníci masa

Život bez masa má svoje výhody. Vegetariánská strava přináší více vlákniny, vitaminů, draslíku, hořčíku a nenasycených mastných kyselin, které zlepšují zdraví. A taky prospívá sexuálnímu životu!

Vegetariánství je tak trochu chůzí po tenkém ledě. Zatímco jedna skupina lidí jej považuje za nejzdravější způsob stravování, ta druhá před tímto režimem a životním stylem varuje. Bez masa se prý nedá žít, vegetariáni nemají dostatek esenciálních živin, železa, vápníku, zinku a vitaminu B12, bývají náchylní k nemocem a nahrávají zhoršování funkce štítné žlázy. Buď, jak buď, když vedle sebe postavíte milovníka masa a vegetariána, jeden z nich má sex častěji než ten druhý.

Vegetariáni a vegani jsou mistři sexu

Když Illicit Encounters, největší britský mimomanželský seznamovací web, vyzpovídal tisícovku svých členů, zjistil, že vegetariáni a vegani mají sexu víc než jedlíci masa (1). Podle tohoto portálu lidé, kteří se vyhýbají potravinám živočišného původu, si s větší pravděpodobností užívají předehru a jsou lepší ve flirtování a chlípné konverzaci. Studie také naznačuje, že jedlíci masa jsou v posteli notoricky sobečtí a myslí především sami na sebe.

Většina vegetariánů (57 %) se pak miluje 3-4krát týdně ve srovnání s většinou jedlíků masa, jež se milostným hrátkám oddávají 1–2krát týdně (49 %). 84 % vegetariánů a 95 % veganů uvádí, že jsou spokojeni ve svém sexuálním životě, ale to samé tvrdí pouze 59 % „masožravců“. Čím to může být? Důvody jsou různé.

Sexy vedlejší efekty života bez masa

Heather, 39letá veganka, která studii okomentovala, se nechala slyšet, že maso jedla celý život, ale asi před 18 měsíci se ho vzdala. „Cítila jsem, jak jsem neustále nafouklá, unavená a podrážděná. Můj sexuální život vlastně vůbec neexistoval, což jsem nejdříve přičítala věku. Nyní, když jsem na rostlinné stravě, mám energie mnohem více, jsem otevřenější a ráda zkouším nové věci. Kdo z vás věděl, že změna stravy může zvýšit libido?“ Ne, to není fake.

Odbornice na sex a vztahy Jessica Leoni pro výše uvedenou seznamku uvedla, že vegetariáni a vegani jsou mistři svádění, neboť jedí potraviny, které jsou známé svými afrodiziakálními vlastnostmi. Kupříkladu maca – peruánská kořenová zelenina, listy pískavice, ženšen či anýz patří k dobrotám, jež podporují sexuální vzrušení a jsou na jídelníčku těch, kdo se masa vzdávají. No, možná si teď rozmyslíte, zda si dáte jehněčí žebra nebo steak s americkými bramborami.

Zdroje: (1) www.illicitencounterspress.wordpress.com/2020/02/, názor autora – zbytek článku







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Uzená polévka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat