Sexuální hračky pro vaše znamení zvěrokruhu

Každé znamení zvěrokruhu má své vlastní jedinečné vlastnosti a potřeby. Uspokojit je je mnohdy nadlidský úkol. Proto přinášíme tipy na uspokojení alespoň těch sexuálních potřeb jednotlivých znamení.

Naše sexualita je různorodá a individuální. Vždy se můžeme vydat na novou cestu za poznáním jak s partnerem, tak i sami se sebou a zjistit, co se nám líbí. Zatímco Váhy se nerady zavazují a raději trochu experimentují, Panny mají rády vše pod kontrolou. To však neznamená, že by tato znamení nemohla objevit nové stránky sebe samých, nebo že by se někdy nechtěla vzdát kontroly. Chcete-li zjistit, co přináší potěšení a co nemusíte nutně potřebovat, jsou sexuální hračky vzrušující možností, jak to prozkoumat nebo vnést do vašeho sexuálního života více elánu a zábavy. A to platí jak pro sólové číslo, tak pro sex ve dvou, třech, čtyřech... Ale která hračka je pro vás ta pravá? 

Kozoroh

Kozorohové jsou ctižádostiví, svědomití a mají od sebe velká očekávání. Umějí velmi dobře vést, ale zároveň jsou velmi trpěliví. Dokonalá sexuální hračka, jak se vzdát kontroly a zcela se odevzdat vibracím, je vibrační masážní vajíčko. Praktický dálkový ovladač ovládá vibrační vajíčko s diskrétním ovládáním pohybem ruky. Zároveň sám vibruje a stává se tak přídavným vibrátorem a lze jej používat i bez dálkového ovládání. Když už mluvíme o dálkovém ovládání: Pokud chtějí Kozorohové objevit svou dobrodružnou stránku a nechat své potěšení na partnerovi – dálkové ovládání dosáhne na vzdálenost až 35 metrů...

Vodnář

Kreativní a nápaditý – takový je Vodnář v běžném životě, ale i v posteli. Rád zkouší nové věci a má rád vše, co je výjimečné. Stejně jako satisfyer – stimulátor klitorisu. Jeho hlavu lze otočit o 180 stupňů, což poskytuje spoustu možností - ať už sólo nebo s partnerem. 100 různých úrovní vibrací a tři výkonné motory přinášejí vzrušení a rozmanitost do vašeho milostného života a zvláště intenzivních orgasmů.

Ryby

Ryby jsou citlivé, empatické a velké romantičky. Zároveň jsou také zvědavé a stále hledají nové, někdy i přeshraniční zážitky a dobrodružství. Dokonalá hračka pro ženy Ryby je klasika, která však má co nabídnout – womanizer. Klitoris je stimulován pomocí tlakových vln v různé intenzitě a vibračních režimech, což zajišťuje extatické vyvrcholení. Obzvláště vzrušující je také funkce autopilota, kdy se hračka automaticky přepíná mezi různými úrovněmi intenzity – někdy silnější, jindy jemnější. A to vše samozřejmě funguje i pod vodou. 

Beran

V posteli se rádi ujímají vedení a jsou spontánní, sebevědomí a impulzivní. Ohnivý Beran proto potřebuje žhavou sexuální hračku, která naplní jejich žízeň po dobrodružství a vášni, jako je vibrátor s funkcí vyhřívání. Nejen, že skvěle padne do ruky, ale také opravdu dobře zahřeje – přesně na 39 °C. To zase stimuluje krevní oběh a zajišťuje ještě žhavější milování. Hračku lze použít jak análně, tak vaginálně, je také voděodolná.

Býk

Býci jsou považováni za největší znalce mezi znameními zvěrokruhu a milují především smyslné, prodloužené předehry a sólová dobrodružství. Jsou to opravdoví umělci svádění a rádi to prožívají ve všech formách sexuálních dobrodružství. Perfektním společníkem k tomu je masážní tyčinka. Ať už o samotě nebo s partnerem, masážní tyčinka můžete použít různými způsoby, svými hlubokými vibracemi zajišťuje nezapomenutelné výbuchy pocitů a lze ji využít také pro masáž těla a pro napětí, bez sexy podtextu, ale stále s velkým množstvím potěšení. 

Blíženci

Blíženci jsou považováni za osoby dvou tváří. Co se týče sexu, tak to rozhodně platí. Někdy emotivní a romantické, jindy divoké a neobvyklé. Blíženci se rychle nudí a potřebují pestrost, dokonce i v posteli. A to nabízí šikmé, zakřivené a baňaté skleněné dildo. Zavede se análně nebo vaginálně, stimuluje nejdůležitější aktivní body. Lze jej také chladit v lednici, nebo ohřívat teplou vodou pro vzrušující experimenty.  

Rak

Citlivý, impulzivní, rázný a vzpurný: Raci nosí pod tvrdou skořápkou dvě duše, díky čemuž to s nimi někdy není tak jednoduché, ale není to nuda. Jsou to absolutní rodinní lidé, pečující a chránící. Ve vztazích je láska nade vše, svého partnera chcete celým svým srdcem a duší. Co se hodí lépe než vibrátor pro páry? Zavedený do pochvy stimuluje bod G a klitoris a také penis. Hračku lze také ovládat buď pomocí dálkového ovládání během sexu, nebo pomocí aplikace. V dálkovém ovladači jsou senzory, které reagují na podání ruky. Čím silněji stisknete, tím silnější budou vibrace. Stojí za to vyzkoušet.

Lev

Lvi překypují sebevědomím, jsou obzvláště vášniví v posteli a také tam vždy usilují o co nejlepší výsledky. To z nich dělá skvělé milence, pro které je orgasmus jejich partnera téměř důležitější než ten jejich. Zároveň jsou to také králové sebelásky. Abyste probudili lví lovecký instinkt, potřebujete velmi speciální hračku, jakou je například dvojitý vibrátor, který využívá zvukové vlny ke stimulaci celého klitorisu a bodu G k rozpoutání nezapomenutelného orgasmu. Vhodné pro každou velkou kočku.

Panna

Panny jsou odhodlaní, emancipovaní a dobří komunikační partneři. Rutina a nuda jsou pro ně noční můrou. Jejich nejdůležitější předností je nezávislost. Neradi dělají kompromisy, zvláště když se zdá, že jim nepomáhají. Co je tedy lepší než elegantní vibrátor s tlakovými vlnami? S různými režimy a také funkcemi posílení a zchlazení slibuje mnohonásobné orgasmy a je stejně odhodlaný jako Panna. 

Váhy

Váhy jsou opravdoví estéti. Milují jemnější věci v životě a jsou považováni za kreativní, otevřené a okouzlující. To se odráží i v jejich milostném životě. Rychle se dokážou nadchnout pro nové praktiky a neobvyklé sexuální hračky. Což jistě zaručí anální kolík pro ženy, který je vhodný zejména pro začátečníky nebo jako úvod do jiných neobvyklých typů hry. A nejenže dělá to, co dělat má, ale také krásně vypadá. To by rozhodně mělo potěšit estetické oko Vah, a především vzbudit jejich zvědavost. 

Štír

Milostný život Štírů je plný vášně a obzvláště intenzivní – jak s druhými, tak se sebou samými. V párových vztazích mají Štíři obvykle dominantní roli. Co je ale nejdůležitější je, aby oheň správně hořel. Sex může být mnohem intenzivnější s vibrátorem na klitoris. To zaručeně poskytne spoustu rozmanitosti a ohně. Vibrátor připevníte magnetickým klipem ke kalhotkám a vibrace spustíte pomocí dálkového ovladače. V supermarketu, v klubu, v restauraci, na zahřátí nebo do extrému... fantazii se meze nekladou. 

Střelec

Energičtí a dobrodružní – Střelci chtějí v životě něco zažít. Nic je nenudí víc než monotónnost. To platí i pro postel. Potřebujete rozmanitost a nové a jiné vzrušující věci a rádi experimentujete. To půjde s vibrátorem pro páry. Multifunkční univerzál byl vybaven dvěma motory, z nichž každý je umístěn v koncovkách. To znamená, že možnosti erotických her jsou velmi rozmanité. Vibrátor, erekční kroužek, který stimuluje jak varlata, tak klitoris, a hračka pro pár hýčkáním penisu, klitorisu a bodu G. Samozřejmě je k dispozici i na sólové číslo. Nuda s ním rozhodně nebude.

Zdroj: www.glamour.com/story/best-sex-toys-zodiac-sig, názor autora






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat