Co potřebujete vědět, než vyzkoušíte anální sex

Anální sex může být skvělý. Anus má mnoho nervových zakončení, která poskytují spoustu potěšení, tak už otevřete svá zadní vrátka a užijte si bez předsudků. Pomůže trénink i lubrikant!

Není žádným tajemstvím, že anální sex vyžaduje více plánování a příprav než sex s penisem v pochvě. Zaprvé, komunikace je klíčová. Promluvte si se svým partnerem o pohlavně přenosných chorobách, o svých očekáváních, požadavcích a hranicích. Minimalizujete tím případnou úzkost.

Zadruhé, pokud jde o zásoby, které budete potřebovat, mějte po ruce kondomy a dostatek mazání, jež zvyšuje pohodlí a předchází zranění. Na rozdíl od vaginy totiž řitní otvor neprodukuje vlastní lubrikant, takže hrozí oděrky, které jsou vstupní bránou infekce. Při používání kondomů se ujistěte, že máte lubrikant na vodní, nebo silikonové bázi, protože lubrikanty na olejové bázi prezervativy narušují.

Anální sex: Jak se zahřát?

Aspoň den předem se vyhněte mastným jídlům, mléčným výrobkům nebo jiným potravinám, o kterých víte, že mají tendenci zvyšovat plynatost nebo podporovat žaludeční nevolnosti. Co se týče hygieny, po stolici důkladně otřete anální oblast, případně proveďte klystýr, a zahřejte se. Dostatečně navlhčete prsty nebo anální zátku či korále a vyzkoušejte si, jaký je to pocit, když do řitního otvoru něco zasunete. Postupně si na tento pocit přivykejte, ale počítejte s tím, že ze začátku to nemusí být příjemné. Tenhle trénink vás však připraví na hrátky s partnerem.

Nechte svaly, aby se uvolnily

Až budete ve dvou, vyzvěte milence, aby aplikoval silnou vrstvu kvalitního lubrikantu jak na svůj prst, tak i na váš konečník. Požádejte jej, aby zadní vchod krátce namasíroval a teprve poté prsty vstoupil dovnitř. Pár vteřin počkejte, nechte své svaly, aby se uvolnily, a přejděte k jemné stimulaci. Po prstech nebo dildu už je řada na penisu. Jděte do akce, ale pamatujte, že anální sex není vždy dokonalý. Dál udržujte komunikační linku otevřenou, nahlas říkejte, co je vám příjemné.

Zlaté anální pravidlo

Jedním z klíčových bodů hygieny a bezpečnosti je zlaté anální pravidlo. Co bylo v konečníku, nesmí do pochvy, a to včetně prstů, hraček a penisu. (Na inspiraci z pornofilmů nedejte, tam je všechno jinak.) Zkrátka a dobře, když se rozhodnete přejít z análního sexu na vaginální, sundejte kondom, který jste předtím používali, a před přesunem do vaginy použije nový. Nechcete snad zavést bakterie z konečníku do citlivých oblastí, narušit přirozené pH klína a nahrát infekci močových cest, že? Nezapomeňte také vyčistit své sexuální hračky.

Zdroje: www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21851780/, www.prevention.com/sex/a20488487/things-you-need-to-know-about-anal-sex/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat