Okořeňte svůj milostný život

Jakmile se do partnerského života vkrade každodenní rutina, na nápaditý sex už nezbývá čas. Co s tím?

Na začátku vztahu jste většinou bezhlavě zamilovaní a nedokážete se od sebe hnout. Jakmile se ale stres stane součástí všedního dne, na intimní soužití už nezbývá čas. Ale nemusí to tak být: pomocí těchto tipů můžete z vaší ložnice vyhnat sexuální klid.

Duševní pohoda

Jste vždy tak svůdná, jak svůdná se cítíte. Protože vyzařujete, zda se máte rádi a zda se cítíte dobře nebo ne. Postarejte se tedy především o sebe a své blaho. Každý, kdo se cítí sexy jako kus toastu, bude stěží schopen se během sexu uvolnit. Proto hýčkejte své sebevědomí.

Co takhle nové spodní prádlo? Nebo možná nová lampa, díky které vypadá místnost kolem vás mnohem hezčí? Bez ohledu na to, na co máte náladu, budete se cítit mnohem smyslněji. Nemluvě o nadšených pohledech vašeho partnera, když si všimne, jak pohodlně se cítíte! Protože to je přesně to, co je mnohem důležitější, než si myslíte.

Test milostných hraček

Šátky, peříčka nebo třeba pouta? Proč do svého milování nezačlenit nové prvky? Nechte si například zavázat oči. Nebo zavažte oči partnerovi. Protože když nic nevidíte, vše je ještě intenzivnější.

Svůj milostný život můžete dokonale rozproudit i se sexuálními hračkami. Kupte si například vibrační hračky pro potěšení nebo cokoli jiného, ​​na co máte chuť. Může se vám to líbit a sex bude zábavnější, ale samozřejmě také nemusí.

Vášnivá rande

Hlavní problém v dlouhodobých vztazích je rutina. Přidejte k tomu trochu stresu a dlouhé seznamy úkolů a na sex nemáte ani pomyšlení. Špatně! Protože tak se do vztahu nenápadně vkrádá nespokojenost. Málo sexu vede k ještě méně sexu. Jednoduše proto, že chuť k jídlu přichází, když jíte, a vy musíte udržovat touhu a vášeň při životě. Proto to nenechte dojít až do tohoto bodu. A pokud máte špatnou náladu a stres a nevíte, kde vám hlava stojí, pak si domluvte rande, které má skončit nekonečnou vášní.

Změňte místo

Nic neoživí váš milostný život víc než změna místa. Překvapte svou drahou polovičku krátkým výletem nebo si zarezervujte pokoj v hotelu na jednu noc. Změna místa se postará o velký rozdíl v sexu, protože je to něco, co narušuje rutinu. Nejlepší je pořídit si pokoj s velkou vanou, sprchovým koutem nebo třeba vířivkou. To vytváří zcela nové možnosti...

Zapomeňte na postel

Nemusí to být vždy postel! Rozjeďte svůj milostný život a často měňte scénu. Pohovka v obýváku, koberec v ložnici, psací stůl nebo sprchový kout mají rozhodně své výhody, pokud jde o horké chvilky ve dvou. Vhodné je i zadní sedadlo auta nebo odlehlé místo venku. Nemusíte vždy zacházet do extrémů, ale žhavé polibky ve výtahu nebo slibné doteky v kině vytvářejí dostatek touhy, které můžete později podlehnout.

Jídlo pro všechny smysly

Pro mnohé je jídlo extrémně smyslným zážitkem. Proč to nezačlenit do svého milování? Začněte romantickou večeří při svíčkách, kde se správně naladíte afrodiziakálními potravinami, jako jsou ústřice, chilli nebo chřest. Užívejte si všemi smysly, jezte prsty, krmte se navzájem. Dnes si můžete s jídlem hrát. Dejte si jahody do pusy a pak je při líbání klidně nechte přesunout do jeho. Totéž se perfektně hodí k sektu.

Experimentujte

Oba přesně víte, co má ten druhý v posteli rád. Znáte všechna erotická „tlačítka“. No, i když jste spokojení, trochu více koření nemůže vašemu milostnému životu ublížit! Nespoléhejte jen na své znalosti. Sex je mnohem víc, než jen mačkání osvědčených tlačítek – a pak přijde orgasmus. Zkuste překvapení, experimenty, nové objevy. Tohle všechno byste si neměli nechat ujít.

Mluvte o sexu

Seberte odvahu a řekněte svému partnerovi, co jste vždy chtěli. A to se tady nebavíme o vánočních dárcích, ale o sexuálních fantaziích. Jistě vám rád přání splní. Zvláště pokud na oplátku splníte jednu z jeho fantazií.

Dirty talks v každodenním životě

Lístečky, které jste ve 13 dali své lásce ve škole... To, co bývalo vzrušující a rozbušilo vám srdce dřív, nemůže být špatné ani dnes! Napište svému partnerovi dvojsmyslné vzkazy a tajně mu je strčte do kapsy. Tím rozjedete celý sled fantazií.

Sexy budík

Opravdu neexistuje lepší způsob, než začít den sexem! Většina lidí miluje ranní sex, i když to znamená ztrátu spánku. Nastavte si proto budík o něco dříve, a probuďte svou drahou polovičku svými polibky. Na únavu rychle zapomene.

Zdroj: názory autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat