Známky toho, že si váš muž potrpí na foothfetish

Většina footfetišistů nepatří mezi zvrhlíky nebo sexuální devianty. Pravda je taková, že nadšení pro nohy není nic zvláštního. Vlastně k němu může tíhnout i váš partner. Jak to na něm poznáte?

I když nekonečná hloubka Googlu nemůže vytvořit ani vzdáleně legitimní statistiku o preferování nohou při milování, všeobecná shoda panuje v tom, že jde o první nebo druhý nejčastější fetiš, tedy idol stupňující sexuální vzrušení. Že s něčím takovým u svého milence nepočítáte? Pch, dokonce i na začátku vztahu, ještě, než na sex vůbec dojde, se mohou objevit známky potenciálního fanouška kotníků, palců a chodidel. Zde je několik příznaků, které na to poukazují.

Partnera nesmírně zajímá vaše pedikúra

Muž. Hodí očkem po vašich botách a vidí co? Boty. Je schopen určit, zda se mu líbí, nebo naopak, maximálně zaregistruje, jakou mají barvu. Footfetišista? Všímá si přezek a řemínků, zkoumá vaši pedikúru a celkově vykazuje zvýšený zájem o to, jak o sebe od pasu dolů pečujete.

Častěji vás hladí – po prstech i nártech

Jen se tak povalujete na gauči a sledujete film. Pakliže vám protějšek pravidelně sahá na nohy, hladí je a líbá, můžete si být jeho postavením téměř jisti. A cucání palců, tak to už je další level. Jakmile partner nasaje vaše prsty s intenzitou výkonné hubice vysavače, skutečně není pochyb o tom, že jsou pro ně dolní končetiny favoritem.

Uráží se, když se odtahujete

Milujete sladké a partner vám ho zakazuje. „Už to nejez, budeš tlustá,“ říká. Jak se zachováte? Nejspíš váš jeho postoj naštve. Vaše tělo, vaše figura, vaše věc. A podobně to funguje i u fetiše. On dá najevo, po čem touží a vy tuhle jeho nedílnou součást sexuality nepřijímáte. „Fuj, nech ty nohy být. Jsi snad úchyl?“

V případě, že se partner urazí, jakmile se vůči jeho návrhům ostře ohradíte, stojíte před výzvou. Vaše sexuální nekompatibilita mezi vás pravděpodobně časem hodí vidle. Ale jestli jste s footfetišistou naopak v pohodě, jednou z nejhezčích věcí, kterou pro něj můžete udělat, je, že zajistíte, aby se upravených, měkkých nohou s nalakovanými nehty dotýkal, kdykoli bude chtít. Ostatně, i řetízky a boty na podpatku dělají svoje… Nejenže milence uvedete do blaženého fyzického stavu, zároveň mu ukážete, jak moc vám záleží na jeho specifickém vkusu.

Zdroj: www.journals.sagepub.com/doi/10.2466/pr0.1998.83.2.491, názory autora






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rizoto

(1 hlasů)

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat