Vzrušující nápady pro začátečníky s hrou na dominanci

SM není móda, ale zvláštní způsob, jak mít a užít si sex. Pokud byste SM rádi vyzkoušeli, ale nevíte, jak na to, máme pro vás pár technik pro začátečníky.

Když pomyslíte na sadomasochismus, okamžitě si vybavíte biče, bolest a kůži. To by však samo o sobě bylo trochu klišé. Protože SM je o mnohem více. Každý, kdo někdy zavázal partnerovi oči, nebo si při sexu svázal ruce, už má první zkušenost se SM.

Většina začátečníků SM se primárně zajímá o hru s dominancí a podřízeností. Být vydán na milost a nemilost moci a podřízenosti, sladkému trápení a příjemnému uvolnění – to vše má rozhodně svou erotickou přitažlivost.

U některých lidí bolest, kterou zažívají, také zvyšuje jejich sexuální touhu. Určitě to má fyzické důvody: centrum bolesti a centrum potěšení jsou v mozku blízko sebe. Bolest způsobuje, že mozek uvolňuje endorfiny, hormony podobné opiu, které způsobují stav opilosti.

Důvěra je základ

SM funguje pouze v případě, že mezi partnery panuje absolutní důvěra. Protože zejména SM sex vyžaduje, abyste se navzájem respektovali. Bez ohledu na to, který z následujících nápadů pro začátečníky SM chcete vyzkoušet, ať už bondáž nebo výprask: povoleno je jen to, co se líbí oběma lidem. To je nesmírně důležité, zvláště zde, protože společně budete připraveni překročit hranice.

Takže nepředstírejte zájem o sexuální praktiky jen kvůli svému partnerovi, pokud k tomu necítíte žádné sklony – nebo alespoň zvědavost! Jedna věc je jistá: jen věci, které jsou zábavné pro oba, jsou dobré pro lásku – a pro vztahy.

Vzbudili jsme váš zájem? Máme několik tipů pro SM začátečníky, od otroctví po lechtání sexu, od hraní rolí po smyslovou deprivaci.

Zaujatý divák

Není nic žhavějšího než mu dávat při sexu příkazy. Dovolujete a zakazujete – jak chcete. Protože škádlení je klíčové. Je připoutaný k posteli a „vyřazený z provozu“. Pak si na něj sednete s provokativně roztaženýma nohama a dotýkáte se tak, jak a kde chcete. Dívat se na to, jak si sami děláte radost, ho přivede k šílenství – vzrušením. Pak bude připravený na všechno, co budete chtít.

Vězeň

Užijte si dominanci. Posaďte partnera na židli a svažte mu nohy a ruce. Pak mu předveďte malý tanec na klíně – tak blízko, že se vás může skoro dotknout, ale jenom skoro. Když už to nebude moci vydržet, sednete si na něj a necháte ho do sebe proniknout. Tempo, hloubka a rytmus jsou jen na vás. Je vám zcela vydán na milost.

Efekt bolesti

Svorky na bradavky jsou dost bolestivé, a právě proto jsou tak úžasné. Je to ten malý rozdíl mezi potěšením a bolestí, který je tak vzrušující.

Pes na klíně

Zpočátku se to může zdát trochu divné, ale pokud váš partner chce opravdu být sub, pak se mu tato hra bude líbit. Kupte si v sexshopu obojek a vodítko – a partnera uvažte. Vše ostatní je ve vašich rukou. Vy jste šéf, váš partner malé štěně, které vás musí poslouchat. A klidně na něj můžete být přísní, když něco udělá špatně – nebo si za odměnu může sednout na váš klín…

Bič

Bičování může být extrémně vzrušující. Je ale důležité najít správnou rovnováhu. Bičem vám může partner naplácat podle svého. Klekněte si před ním nazí tak, aby bičem dosáhl na váš zadek, prsa a pochvu. Příjemná bolest bude pro vás oba velmi vzrušujícím zážitkem.

Neslušný návrh

Bez ohledu na to, jestli jde o výtah, restauraci nebo divadlo – na „nevhodných“ veřejných místech je vzrušující toho druhého trochu rozpálit. Například když se v restauraci necháte pod stolem uspokojit prsty, je to dokonalá předehra s jistým voyeurským extra.

Nesahat prosím

Není nic těžšího než mít sex, aniž byste se mohli svého partnera dotknout. Stejně jako Christian nutí svoji Anastasii v 50 odstínech šedi, aby s ním měla sex, aniž by se ho dotýkaly její ruce nebo obličej. Chce to opravdu hodně kontroly, udržet ruce nad hlavou, když před vámi klečí a svádí vás kousek po kousku.

Mimochodem: pokud se budete snažit milovat a přijímat sami sebe, můžete pak mnohem více lásky dávat i druhým. Naslouchejte však sami sobě a nenechte se do ničeho tlačit.

Zdroj: názory autora






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

21 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:23
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:57

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat