Stud do postele rozhodně nepatří

Intimita a sexualita jsou ve společnosti stále zahaleny spoustou studu. Většina věcí je ale úplně normálních. Za co se v posteli stydět nemusíte?

Sex často souvisí s vášní a erotikou. Chceme být žádoucí a vypadat sexy pro druhou osobu. Často se stydíme za každodenní věci, které jsou naprosto normální. Myslíme si, že přehmaty, malé problémy nebo lehké trapasy se stávají jen nám. Ale je mnoho lidí, kteří cítí podobné věci.

Napadá vás hned několik věcí? Našli jsme celkem 5 situací, za které se občas v posteli stydíme, ale které jsou při sexu úplně normální.

Potřebujete lubrikant

Mnoho žen trpí vaginální suchostí i navzdory vzrušení, a proto potřebují lubrikanty. Není to nic špatného a není to nic, za co byste se měly stydět, nebo se kvůli tomu cítit špatně. Strach a stres často hrají velkou roli, když se při sexu nemůžete uvolnit. Kromě lubrikantu pomáhá i dostatek času na předehru.

Problémy s erekcí

Nespočet pozic a mít erekci i o hodinu později není normou a je to něco, co se obvykle děje pouze v pornu. Proto byste si nikdy neměli myslet, že by to mohla být vaše chyba, že váš partner nedokáže udržet erekci. Často za to může mimo jiné strach z neúspěchu nebo nadměrná konzumace porna. Otevřený rozhovor může pomoci zmírnit tlak a frustraci.

Zvuky

I když je to pro některé lidi velmi nepříjemné, zvuky vycházející z pochvy jsou zcela normální. Vagína má schopnost se zvětšovat, takže ochotně přijímá vzduch, který se do ní během sexuálních hrátek dostane. Tlak vzduchu se pak uvolňuje se s nepříjemným zvukem. Nemělo by vám to ale vzít zábavu ze sexu. Je to přece jen vzduch a s tradiční plynatostí a nepříjemnými pachy to nemá nic společného.

Nemít orgasmus

Heterosexuální ženy nevyvrcholí při sexu tak často jako heterosexuální muži. Přesněji řečeno, téměř každý heterosexuální muž zažívá orgasmus během vaginálního styku, zatímco u heterosexuálních žen je to téměř každá druhá. Takže pokud občas nedojdete orgasmu, nejste rozhodně sama.

Nutnost čurat

S tímto scénářem se častěji setkají ti, kteří bojují s inkontinencí nebo mají obecně citlivý močový měchýř. Totiž, že při sexu teče nějaká moč. Je to proto, že určité polohy vyvíjejí větší tlak na močový měchýř. Tomu můžete snadno předejít vyprázdněním močového měchýře před sexem.

Zdroj: názory autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat