Největší úskalí sexuální polohy 69

Pro jednoho ta nejlepší předehra, pro jiného zase ideální erotická tečka. Buď jak buď, poloha 69 se může i zvrtnout. Pozor si dejte hlavně na hygienu a stravu, kterou se před akcí posilníte!

Ti, kteří ikonickou „šedesátdevítku“ v praxi ještě nezkusili, o ní alespoň slyšeli – mockrát. Ono jde totiž o suverénně nejoblíbenější číslo spojované se sexem, které si své místo nalezlo i v legendární učebnici lásky Kámasútře. Samotná pozice vypadá velmi jednoduše, ale pořád to ještě neznamená, že se na cestě k potěšení nemohou objevit kolize a výmoly.

Chybička se klidně vloudí!

Teorie dané pozice je jasně daná. Oba partneři ulehnou v opačných směrech, a to buď vedle sebe či nad sebou, čímž se jim otevírá jedinečný přístup ke genitáliím toho druhého. Pak už zbývá jen trocha odhodlání a orgasmus je na dosah. Ale nechval dne před večerem…

Nedostatečná očista rovná se pekelné faux-pas

Orální sex jako takový je vrcholem intimity. Bez důkladné přípravy se to ale neobejde. Jakékoli hygienické pochybení s sebou může přinést chuťové, čichové i zrakové vjemy, které s libidem pořádně zamávají. Ocitnout se tváří v tvář partnerovým delikátním partiím je mimořádně choulostivou záležitostí, která vyžaduje naprostou čistotu. A co když jste o dost menší než váš milenec? Půjde to vůbec?

Potíž s tělesnými proporcemi

Zradit vás může i technická chyba týkající se výškového rozdílu. Jen tak mimochodem, ten u 95 procent dnešních párů činí v průměru 14 centimetrů (2), což proveditelnost téhle sexuální parády pochopitelně dost zásadně ztěžuje. Co dalšího hází klacky pod nohy?

I strava se vymstí

Zapálené svíčky, nalité víno a k němu nakrájený sýr s bílou plísní. Atmosféra k navození vášnivého večera a pohody sice fajn, ale právě toho sýrového občerstvení se raději vzdejte. Dobrý nápad nejsou ani tučná jídla, která negativně ovlivňují přirozený tělesný zápach. Nemluvě o riziku plynatosti. Ta tu představuje hodně nepříjemný „přímý zásah“!

Zdroje: (1) www.timesofindia.indiatimes.com/life-style/relationships/heres-why-69-is-the-worst-position-ever/photostory/59680352.cms?picid=59680405, (2) www.journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0054186






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat