Hasič, voják nebo lékař: Podle povolání se pozná skvělý milenec!

Dá se podle manželovy profese předvídat, jak se chová v posteli? Výsledky průzkumu ukazují, že mužská sexuální výkonnost s povoláním souvisí! Máme hodnocení mužů v uniformě, lékařů, prodejců i dělníků! Jací jsou milenci?

Může zaměstnání ovlivňovat sexuální výkonnost, dravost nebo třeba frekvenci pohlavních styků? Na to se rozhodli odpovědět v magazínu Redbook. Požehnání dostali od psycholožky a sexuální terapeutky Lindy De Viller, která tvrdí, že má-li muž stereotypní práci, odráží se jeho nalinkovaný způsob života i do večerních radovánek, tedy nuda a zase jenom nuda. Jak vypadá opak? Náročné zaměstnání rovná se odreagování ženským tělem, kreativita a vášeň. Teď ale od teorie k praxi. Průzkum čtyř stovek vdaných žen skutečně potvrzuje, že profese manžela ovlivňuje milostný život páru. Jak?

Muži v uniformě (hasiči, policisté, vojáci)

81 % manželek uniformovaných mužů říká, že nejen předepsaný oblek dělá z jejich poloviček sexy bytosti. Tyto ženy jsou v sexu plně spokojeny, neboť muži v uniformě si jsou jistí tím, co dělají a právě to je činí atraktivní, přesto…

25 % manželek se nechává slyšet, že jejich partneři často přeskakují předehru a jsou trochu „hr“.

A 35 % žen má přání:
chtějí v posteli o trochu víc nápaditého muže, neboť milování jim občas připadá tak trochu nalinkované. Nikdo nemluví o sexu ve třech, stačí i drobné změny typu obměna milostných poloh, čokoládový lubrikant, nějaká ta erotická hračka, jiný čas či jiné místo…

Lékaři a zdravotničtí pracovníci

44 % manželek hodnotí své muže v bílých pláštích jak mazlivé a romantické partnery, kteří jsou mistry v poskytování orálního sexu. (Tuto skutečnost uvedlo 55 % dotázaných.) Nicméně vždy je něco za něco.

Předehry nestojí za nic! 34 % žen objasňuje, jak je to se spěchem. Lékaři jsou sice dobří v mazlení, ale občas si ho zkrátí víc, než by ženy chtěly. Asi si pánové připadají „jako v práci“, kdy hrají o čas. 

36 % respondentek přiznává problémy s předčasnou ejakulací partnera, 14 % hodnotí svého manžela jako „kandidáta na Viagru“.

Prodejci, obchodní zástupci

Tito muži jsou prý schopni mít sex každý den, tedy aspoň 14 % z nich, ovšem jejich partnerky je hodnotí jako průměrné milence bez chuti a fantazírování. 
Pokud prodejci nemají náladu na sex, s největší pravděpodobností odmítají rázným „ne“ bez dalšího vysvětlení. (Uvedlo 74 % zklamaných žen.)

25 % dam popisují své manžele ve stylu „muž, který to chce rychle a krátce“.  Milování končí brzy, žádné mazlení „po“ se neodehrává.

Dělníci

59 % jejich manželek říká, že sex s nimi by mohl být lepší. 20 % dam hodnotí sexuální život s dělníkem za špatný.

Dělníci údajně patří mezi odvážnější milence. 28 % manželek uvádí, že právě tohle je nejvíc sexy vlastnost na tomto povolání. V praxi se to projevuje tak, že experimenty s novými pozicemi nebo hračkami jim nejsou cizí. Ovšem asi těmto mužům chybí empatie a něha, jinak by si na ně tolik žen nestěžovalo.

Tak co, souhlasí výsledky průzkumu s milostným uměním vašeho manžela?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat