Chcete mít víc sexu? Spěte pár nocí mimo domov!

Někteří manželé se chlubí tím, že společně spí v jedné posteli bez jediné noci nonstop několik roků. Jenže jejich sexuální život tím může trpět. Z průzkumu totiž vyplynulo, že nejvíce sexu mají ti manželé a partneři, kteří čas od času stráví noc či několik nocí bez svého protějšku.

Sedm z deseti párů si to rozdá noc předtím, než jeden z partnerů odjede na pracovní pobyt či cestu. A opakuje se to hned poté, co se dotyčný zase vrátí domů. Tedy sedm z deseti dvojic má první noc po návratu sex. Ti, kdo tráví noci mimo domov kvůli práci či jiným povinnostem, tvrdí, že je manžel či manželka (partner či partnerka) po návratu víc přitahují.

A sexuálně nadrženější je, ale ten z páru, kdo cestuje pryč. Vysvětlení je jednoduché. Je totiž ochráněn před stresem z péče o děti a domácnost. Pro čtvrtinu je důležité to, že se dobře vyspí v posteli sama bez rušení partnerem.

Jenže vše má svou míru. Ideální je, když partneři netráví spolu noc jen jednou až dvakrát měsíčně. Pak se nestihnou odcizit, ale jejich vztahu to prospěje.

A manželé či partneři by občas měli vyjet také někam společně. Podle průzkumu společnosti Blue Rainbow Aparthotels téměř devět z deseti párů souloží pokaždé, když přespí mimo domov v hotelu či jinde.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat