Pánové, čtěte: 4 věci, které nám dokážou zkazit sv. Valentýna!

Svátek Sv. Valentýna v posledních letech zdomácněl i v Česku, takže jen co po vánočních svátcích zmizí z výloh obchodů červené vánoční ozdoby, nahradí je neméně červená valentýnská srdce. Obchodníci a majitelé restaurací se radují, zamilovaní by si však měli dát pozor na některá úskalí a trapné momenty, které je mohou při oslavách svátku všech zamilovaných čekat. Zvláště představitelky něžného pohlaví, které se na Valentýna obvykle těší daleko více, než jejich partneři, by si měly dát pozor na některé nepříjemnosti, které mohou romantickou oslavu úplně zhatit. Jaké jsou ty nejčastější?

Nic slavit nebudu!

Mně nějaký americký svátek vůbec nezajímá a nic slavit nebudu“! Tuhle větu už od svého partnera slyšela 14. února nejedna dívka, či žena. Dalo by se dokonce říci, že se jedná se o tu nejběžnější mužskou výmluvu, která ženy umí pěkně rozesmutnět. Je ale potřeba se na to podívat i mužskýma očima. Valentýn totiž pro pány většinou nepředstavuje nic víc, než jen další událost, kterou by měl nosit v paměti (vedle narozenin, svátků a výročí), a na kterou nesmí zapomenout koupit květiny nebo jiný dárek. Není proto divu, že řada mužů svátek zamilovaných neslaví buďto vůbec nebo jen bez nadšení a z donucení své partnerky. Pokud do této kategorie patří i váš drahý a vy s ním přesto chcete strávit 14. únor, zkuste na to jít tentokrát trochu jinak. Vůbec nevyslovujte slovo „Valentýn“ a zkrátka jen partnera pozvěte v daný den na romantickou večeři nebo na masáž. Při troše štěstí si váš partner ničeho nevšimne a skvělý večer si pak zaručeně užijete oba!

Špatná restaurace, nevhodné jídlo!

Pokud se vám podaří přemluvit vašeho partnera na romantickou večeři někde venku, čímž rozhodně nemyslíme nějaký fast food, věnujte zvýšenou pozornost výběru restaurace! Chybný výběr místa totiž může vaši valentýnskou večeři proměnit v nefalšovaný trapas, zklamání, v tom nejhorším případě dokonce i ve velmi nepříjemné pocity v oblasti žaludku… Důležité je, aby restaurace nebyla přeplněná a pokud váš protějšek patří mezi „neslavitele“ svátku zamilovaných, je ideální restaurace jen s decentní, či vůbec žádnou valentýnskou výzdobou. Prvotní při výběru restaurace ale vždycky je kuchyně. Dejte proto na doporučení přátel, známých nebo ověřených gastronomických průvodců. A malá rada na závěr – pokud si svou večeři chcete 14. února opravdu dokonale vychutnat, vyvarujte se v jídle intenzivních ingrediencí, jako je například česnek, cibule nebo přemíra chilli. Pokud nemáte v plánu urychleně pospíchat do místnosti s chlapečkem či panenkou na dveřích, pak vám nemůžeme s klidným svědomím doporučit ani curry, či ústřice. Vyzkoušejte raději těstoviny nebo šťavnaté steaky.

Jak mi to mohl koupit?

Každá žena to už někdy zažila. Překrásně zabalený balíček nebo lákavě vypadající dárková taštička namísto vytouženého skvostu ukrývaly předmět, ze kterého vám šla doslova hlava kolem! Ať už jde o špatně vybranou velikost spodního prádla, ošklivé hodinky nebo příliš výrazné náušnice… Vy se urputně snažíte předstírat radost, ale ve skutečnosti si v duchu říkáte: „Jak mi mohl koupit takovou ohavnost? To mě tak málo zná, že neví, co by se mi líbilo a co se ke mně hodí?“ Bohužel, i takové momenty se mohou o svátku svatého Valentýna celkem snadno přihodit. A pokud se to stane právě vám, rada je jednoduchá – překonejte počáteční vlnu zklamání a uvědomte si, že nejdůležitější na dárku přece není jeho vzhled, ale fakt, že si váš partner vzpomněl a vybral pro vás dárek z lásky.

Migréna a předčasná ejakulace do ložnice nepatří!

Možná už cítíte, že toho na vás tento valentýnský večer bylo trochu moc! Už se těšíte, až za sebou s partnerem zavřete dveře ložnice a za nepovedeným večerem uděláte povedenou tečku. Jenže co čert nechtěl, i tady se může vloudit chybička! Vás po drobných zklamáních z celého večera už pěkně rozbolela hlava, což chuti na společně strávenou noc zrovna moc nepřidá a vašeho partnera, který se z celého večera nejvíce těšil právě na okamžiky v ložnici, mezitím navštívil nezvaný host s podobně předčasné ejakulace. Pokud se migréna a předčasná ejakulace spojí, věřte, že valentýnský večer povedenou milostnou dohru mít nebude. Nemusíte však zoufat! Na potíže s migrénou stačí bylinkový čaj, lehká masáž spánků nebo samotný spánek. Na předčasnou ejakulaci zase nejlépe platí návštěva lékaře a návštěva webů, kde se o této problematice dozvíte vše potřebné…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat