A DOST: 10 případů, kdy se kvůli mužům ponižujeme!

15.04.2015 | Sex a vztahy

Neklape vám to, ale místo toho, abyste vztah ukončila, děláte vše pro to, abyste byla pro svého partnera lepší. A výsledek? Ponížila jste se nejvíce, jak se jen dá.

Řeči, že krásná žena nemůže být zároveň prospěšná v domácnosti, vyhecovaly mnohé k tomu, že se snaží doslova přetrhnout. A přesto si to málokterý chlap uvědomí.

Jakých největších chyb se v tomto kontextu dopouštíte?

1. Snažíte se zapůsobit, ale děláte ze sebe otroka

Žena chce muži dokázat, že je „holka pro všechno“, a tak veškerou odpovědnost za starost o domácnost převezme na sebe. Dokonce i typicky mužské práce se stávají její doménou. A ne že by si na to muži kdovíjak stěžovali.

2. Vzdáte se toho, co máte ráda

Vzdát se svého života a toho, co máme ráda, kvůli snaze žít života vlastního partnera je největší hloupost, jakou můžete udělat. Tím se mu nepřiblížíte, nebudete mít více společného a ani si ho tím k sobě nepřipoutáte. Právě naopak.

3. Snažíte se měnit jeho chování v záplavě hysterie

Nesnažte se někoho měnit podle své představy. Nikdy to nevyjde. To, zda jste ochotna akceptovat slabší mužské vlastnosti a zda s nimi dokážete žít, si musíte uvědomit o něco dříve. Totéž platí i opačně.

4. Živíte ho bez jakýchkoli výčitek

Muž by se měl umět postarat rodinu. To, že žena pracuje a přispívá, je dnes nezbytné, ale neměla by celé břemeno převzít, pouze v důsledku náhlých nepříjemností (partner ztratí práci, rodina musí zaplatit nečekaně velký výdaj apod.), což je samozřejmě jiná situace.

5. Zapomínáte na to, že ve vztahu máte být šťastná

Spokojenost ve vztahu je sice důležitá, ale měla byste být také šťastná a mít radost ze života. Pokud vám muž není schopen vykouzlit úsměv na tváři, přicházíte o hodně. Maličkosti totiž dělají život krásnější.

6. Všechny problémy hází na vás a vy je s „hrdostí“ řešíte

Když necháte muže zlenivět, nikdy ho pak už nepřimějete chovat se jinak. Není třeba si nic předstírat – pokud strká hlavu do písku při každém problému s tím, že si už jeho žena nějak poradí, je to zbabělec. Ani pochvalou, jak jste šikovná, už to nezachrání, když vám není oporou.

7. Přehlížíte, že se rozčiluje při jakékoli zmínce o dítěti

Říká se, že někdy je lepší vzít se a mít dítě hned po dvou letech známosti než po sedmi letech. Pokud se při jakékoli zmínce o dítěti muž chytá za hlavu a pokazíte mu tím den, něco to o vaší společné budoucnosti vypovídá.

8. Neprojevuje vám lásku, ale vy to považujete za přirozené

Nepotrpí si na líbání nebo třeba něžné doteky. Ale vždyť už jsme spolu několik let! To muže vlastně omlouvá, ne? Omyl, neberte to na lehkou váhu. Pokud si přestanete projevovat vzájemné city, váš vztah pomalu, ale jistě směřuje ke svému konci.

9. Nutíte ho do sexu

Nutit muže do sexu? Častější problém, než byste si myslela. Ne že by žena neměla také převzít iniciativu, ale muž má být od přírody ten, kdo svou partnerku dobývá jako alfa samec. Pokud jste si přestali rozumět v sexuálním životě, pocítíte odloučenost i v ostatních aspektech vztahu.

10. Snažíte se v něm vyvolat žárlivost

Nejhorší, co může žena udělat, je dělat muži naschvály, využívat jiných mužů na to, aby v partnerovi vyvolala žárlivost. Prvoplánový způsob, jak zaujmout na první pohled, a neustálé provokování ve skutečnosti ženu jen ponižuje. A muž se akorát tak zasměje.






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat