Co se děje s vaším tělem, když dlouho nemá SEX?

Budete překvapena, po kolika dnech se dostaví následky!

Dobrovolný celibát ještě ve štěstí nikomu nepomohl. Zamyslela jste se někdy, co se stane s vaším tělem, když ho na úkor povinností upozaďujete? Vlivem uspěchané doby nemáme tolik času setkat se s partnerem v bytě, kde spolu žijeme, natož trávit čas intimními radovánkami. (Ne)dobrovolný celibát má však na naše tělo nepříznivý vliv. A přestože si myslíte, že pár dní či týdnů sexuální abstinence vám nijak neublíží, není to tak docela pravda.

Takto se každým dnem bez sexuálního uspokojení člověk mění.

Frustrace, upjatost a nervozita

Ne nadarmo se říká, že nervózní lidé jsou zřejmě bez sexu. Souvislost to určitě má, i když oni sami si připadají být zcela normální a nepřipouštějí si to. Již po třech dnech až týdnu se projevuje frustrace, objevují se výbuchy vzteku i při lehce řešitelných záležitostech a hlavně člověku chybí spokojenost a nadhled. Takový člověk se stává i vizuálně nepřitažlivý. Zkuste se podívat po kvalitním sexu do zrcadla z očí do očí sama sobě. Všimněte si toho rozdílu, jako kdybyste právě přišla z liftingu!

Touha po kariérním uznání, která jde přes mrtvoly

Čím víc sex odsouváme, tím více se to pro nás stává běžným. Den co den přesvědčujeme své tělo, že milování nepotřebuje, a pozornost soustředíme na něco jiného. Když je mysl zaměstnána, utlačuje naše pudy. Vzpomeňte si jen na jeden den volna, kdy se uvolníte. Další den volna už ve vás vzbudí touhu po dotecích a následně záplavu vzrušení v důsledku neukojené touhy. Čím více tyto pocity potlačujeme a věnujeme se jen a jen práci, tím se z nás stává větší „suchar“. Časem však budete chtít cítit uspokojení, většina lidí v takovém případě propadne tomu kariérnímu. Nedoceněný začne šplhat po kariérním žebříčku za uznáním i přes mrtvoly.

Začnete pociťovat konkurenci všude kolem

Týdny bez sexu. Pro někoho nepředstavitelné, pro jiného rutina. Několik desítek dní bez sexuální vášně a vyplavení endorfinů ovšem postupně ničí vaše sebevědomí. Člověk se cítí méněcenný, obklopený krásnými a dokonalými lidmi. V každém vidí konkurenci a vnitřně ho to užírá. Jeho chování se pak mění o 180 stupňů a z kdysi příjemné a atraktivní osoby se stává zatrpklá „padesátnice“ nebo „padesátník“.

Přepadne vás touha být nevěrní

Pokud se jednou vzdáte sexuálního života na dlouhou dobu, řekněme tři měsíce nebo půl roku, začít vám přijde stejně těžké, jako když přestanete chodit do posilovny a najednou jste na úplném začátku. Budete ho brát jako povinnost, budete chtít, abyste si vše co nejdříve „odbyli“, a zmocní se vás stud či předsudky. A střídání sexuálních poloh či jiné experimenty? To už vůbec nezvládnete. Ze všeho budete obviňovat svého partnera, dokud nezjistíte, že jste se odcizili. Dříve či později vás přepadnou pudy a bude pro vás přitažlivý každý, kdo kolem vás projde.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat