5 nejčastějších sexuálních lží, které používá každý chlap!

16.04.2015 | Sex a vztahy

Muži jsou schopni čehokoliv, jen aby se ženě zalíbili a ukázali se v tom nejlepším světle. Někdy jsou jejich „lichotky“ ale opravdu podezřelé. Ostatně posuďte sami.

Některé ženy jim na vše naivně naletí, jiné berou sladké řečičky mužů s rezervou. Kam až jsou muži schopni zajít, aby dokonale pobláznily své ženské protějšky?

„Měl jsem mnoho žen, ale žádná nebyla taková jako ty!“

Taková slova jistě potěší nejednu zástupkyni něžného pohlaví. Ale ruku na srdce – my ženy přeci jen upřednostňujeme činy před řečmi. Takže pánové mají co dělat, aby svou výjimečnost partnerce dokázali. Jinak se ale jedná jen o sladké řečičky, která v záplavě euforie a vzrušení nejsou ženy schopny vyhodnotit střízlivě.

„To, co dělám s tebou, jsem ještě s žádnou jinou nedělal.“

Někdy by nás muži nejraději přesvědčili, že jsme jejich „první“. Jenže to by muselo mohlo nepříjemně dotknout jejich mužského ega, a tak si dají pozor. Na co ale potom takové řeči? Samozřejmě to neznamená, že vám musí muž vyjmenovat všechny ženy, se kterými spal, a seznámit vás s tím, jaké byly v posteli, to rozhodně ne. Ale předstírat, že s vámi teprve objevují sexuální radovánky, to je malinko přehnané. Alespoň u drtivé většiny z nich.

„Vůbec jsem si nevšiml, že máš celulitidu.“

Ženy se příliš zabývají svým vzhledem a někdy to opravdu přehánějí. Neustále upozorňují na své nedostatky, nejčastěji na celulitidu. Dokonce mohou v v některých případech dosáhnout toho, že se pro své partnery stanou méně přitažlivými (přitom by si ničeho vůbec nevšimli). Muži to nejdříve neřeší, ale časem si všímají i těch nejmenších detailů ženského těla (hlavně těch, na které pořád upozorňujeme). Tváří se ale, jako by nic. Když jim nedovolíte všímat si nedostatků a soustředíte jejich pozornost na své přednosti, věřte, že dosáhnete svého.

„Nezáleží mi na tom, jak žena vypadá, ale jaká je uvnitř!“

Z poloviny pravda, z poloviny ne. Muži reagují pudově. To, že se zamilují právě do vás, je sice úžasné, ale neznamená to, že žádná žena na světě se jim nelíbí. Ale pozor! To, že se jim líbí i jiné zástupkyně něžného pohlaví, vůbec neznamená, že vás s nimi chtějí podvádět. Muži se cítí nepříjemně, když mají říct, kdo se jim kromě vás ještě líbí, nebo jaký typ žen mají rádi. Nechtějí se ženy dotknout nebo ji ranit, protože vědí, v jaké hysterky se umíme občas proměnit.

„Nejde mi jen o sex...“

Říkají to, co chtějí ženy slyšet. Ve skutečnosti je sex a vztah v poměru 50 : 50. Sex je pro většinu mužů mnohem důležitější než pro ženy. A i když se k tomu nikdy otevřeně nepřiznají, touží ho mít víc a víc.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat