Mužské úchylky kolem našeho zadečku: Kvůli tomuhle HO milují!

Posedlost ženským pozadím neustále narůstá a s ní i sexuální polohy „zezadu“. Čím vším muže fascinuje ženský zadeček?

Stále častěji se ukazuje, že přibývá mužů, kteří si ani tak nepotrpí na velké poprsí jako na větší a kulatější zadeček. Tato část ženského těla je přitahuje a vzrušuje tak silně jako snad nikdy předtím. Jaké pocity a touhy v nich evokuje?

Naostro

Není mnoho žen, které chodí naostro „tam dole“. Muži, který takovou ženu zahlédne, přestane pracovat mozek. A to doslova. Stále je to totiž jakési malé tabu, které se opačnému pohlaví velmi líbí.

Sevření penisu mezi dvě půlky

Nový (dosud nepoznaný) dotyk pro muže se stoprocentní úspěšností. Toto sevření je pro něho extází, která ho nastartuje na pořádně dlouhou noc s vámi.

Kouzlo olejíčku využívá jen málokterá žena

Díky lesku vylepšíte vzhled svých půlek a muži nebudou moci od této dominantní a nejvíc sexy partie odlepit zrak. A ani jiné části těla...

Během ejakulace už si muži nepotrpí na něžné polibky na rty

Mnohem více ocení pohled na hýbající se pánev a vystrčený zadeček, který k jejich vyvrcholení dodáte jako pomyslnou třešničku na dortu.

Muži si rádi plácnou

A většina z nich by to dělala mnohem častěji, někdy se však snaží držet na uzdě. Nevinné plácnutí po zadečku rozvibruje v ženě nervová zakončení, která v mozku spustí tvorbu serotoninu. Jak dobře víme, tento hormon má na svědomí štěstí a velmi dobrou náladu.

Twerking

Trend, který ovládl mužské touhy. Pokud žena tento pohyb zná a dokáže toho dokonale a sebevědomě využít, vyhrála na plné čáře. Muži vás pak dokáží odměnit kvalitním vyvrcholením.

Krásný zadek je nejen estetickou záležitostí, ale především sexuální. Poloha zezadu nebo anální sex jsou pro muže vzrušující zejména proto, že jde o část těla, ke které nemá povolen přístup každý.

Na závěr nesmíme zapomenout na jedno z nejpříjemnějších vyvrcholení. Ejakulace na zadeček. U žen možná není až tak oblíbená, ale pokud se s ní smíří, jejich sexuální přitažlivost vzroste.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat