Trik s vagínou, který zvládnou jen ty nejlepší: Splňte mu sen!

Říká se, že na sex stačí ženě roztáhnout nohy. Není to pravda, a proto tento "levný" trik přenechejte líným milenkám a vy zkuste něco, co (ne)dokáže každá.

Ovládat dokonale své tělo se vyplácí. Zatímco mnoho lidí soustřeďuje pozornost pouze na vnější partie těla, dnes si něco povíme o těch vnitřních. O těch, které se nacházejí uvnitř pochvy, tedy o vaginálních svalech.

Nebuďte línou milenkou, zkuste překvapit

Jak jsme v úvodu nastínili, nestačí mít roztažené nohy. Muži mnohem více ocení, když vezmete některé stránky milostného života do vlastních rukou, tedy v tomto případě nohou. Vaginální svaly jsou u většiny žen nedostatečně využívané. Pravidelným tréninkem je dostanete zpátky do formy a ony vám to vrátí při samotném milování. Když nečekaně partnerův penis těmito vnitřními svaly sevřete a pak povolíte, věřte, že muž bude v erotickém nebi. Můžete měnit sílu stisku, ale i frekvenci.

V této poloze se mu představíte v roli bohyně

Ideální pozicí je poloha na koníčka. Muž tedy leží na zádech a žena na něj nasedne. Pokud kromě stahování vaginálních svalů dokáže prsty a dlaněmi dráždit i svůj hrudník přímo před zrakem partnera, pro muže to bude přímo něco nadpozemské. Vryjete se mu tak do paměti a na noc s vámi jen tak nezapomene.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

30 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:47
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat