Komentáře k článku

Bohumil 17.12.2017

A proč ne,nejen tyhle cviky s vaginou je i spousta jiných praktik, ale často si je páry nechávají pro sebe a hlavně ženy k dosažení orgasmu použijí praktiky, za které se pak po souloži pomalu stydí.Ale proč ne, když to zvýší rozkoše a chtějí to oba dva, není co zakazovat.

Lída 20.12.2017

To svírání vaginy je fajn i zezadu. Lída

Alice 23.12.2017

Zrcátko a baterku má doma každá Alice

Fanulka 30.12.2017

stávalo se mi to z jednou dívkou nádhera

Jaroslav Provazník 22.08.2018

Já dělám to samé s prdelí.

egoist 24.08.2018

Jako muž naprostý souhlas.Měl jsem s jednou takovou známost a když to po prvé udělala byl jsem v šoku.Tedy velmi pozitivním.

jana 31.08.2018

a co jeste vsechno zeny musi delat, aby uchvatili muze? Neni pohodlnejsi se na nejaky muze vykaslat, a ne jim delat sexualni otrokyne? Melo by to byt naopak, muzi by se meli snazit aby uchvatili zeny, a delat s penisem divy divouci a jeste mit poradny svaly na tele, zadne bricho, prefektni zadnici, ani trochu tuku, skvele zuby a usmev.

Zubajda 31.08.2018

Zeny nectete tyhle debilni clanky a nenechte si podsouvat, ze proto aby jste byla jedinecna musite delat delat sexualni otrokyne a triky s vaginou . Laska a partnerstvi neni o vagine, ale o necem uplne jinym. A pri sexu nemusite nic, jen si to uzivat.

Lída 10.09.2018

Ono to všechno se vším souvisí .Posilujete si tím svaly které které oddalují nepříjemnou kontinenci ,udržení moči.Kundička si říká o to abychom si udržely sexualní chtíč.,

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat