5 trapasů s jeho »pýchou«: Tohle si za rámeček nedáte, pánové!

Muži jsou od přírody hrdá stvoření, a proto trapasy týkající se jejich mužnosti, které se nějak dotýkají jejich sexuálního zdraví či výdrže v posteli, jsou pro ně hotovou pohromou.

1. Když se prostě nepostaví

Pro chlapa neexistuje asi větší tragédie než ta, že mu jeho pýcha nefunguje, jak má. A tou nejčastější příčinou je slabý průtok krve v penisu způsobený např. obezitou, kouřením či zvýšeným cholesterolem. A to všechno zas může být předzvěstí mnohem vážnějších chorob, např. kardiovaskulárních. Někdy stačí upravit životní styl, jindy zabere jen populární Viagra.

2. Výhrou není, ani když stojí 4 hodiny v kuse

Na druhé straně, pokud bude muž užívat Viagru a podobné preparáty jako lentilky nebo v horším případě sáhne i po drogách, může se dočkat opačného efektu, tedy že mu bude penis stát i několik hodin. Tento problém odstraní jedině lékař a čím dříve, tím lépe. Řešení je však někdy bolestivé, ale za záchranu vašeho druhého já to stojí. Proto pozor na to, co užíváte a v jakém množství.

3. Když se chlap necítí chlapem

Nic naplat, muž bez dostatku testosteronu, to je problém, který může být v posteli opravdu vážný, pokud se vůbec k té posteli s někým dopracuje. Muž ztrácí chuť, výkonnost, a pokud nemá dost testosteronu, nemusí se u něj dostavit ani erekce. Je to prostě začarovaný kruh. Řešením však není, pokud se muž nadopuje steroidy, které vyvolávají jedině tak násilí, ale odborník, který jeho tělu doplní přirozený testosteron a případně nasadí jinou vhodnou léčbu.

4. Když se to stane dříve, než mělo

Mluvíme o předčasné ejakulaci, která trápí také mnoho mužů ještě dříve, než překročí čtyřicítku. Správný chlap přece chce, aby byla jeho partnerka v posteli plně uspokojena. A když muž vystříkne dříve, než se tak stane, je to pro něj prostě selhání.

5. Když je překážkou zakřivení penisu

Obvykle je způsobeno zjizvením tkání na penisu v důsledku nějakého zranění. A i když se tkáň zahojí, zakřivení zůstává. Říká se, že i s malým kašpárkem uděláte velké divy. To je pravda. Ale se zakřiveným můžete ženě způsobit nepříjemnou bolest. Donedávna existovalo jen jedno řešení, a to jít si pod skalpel. Současná medicína však už nabízí i injekce s látkami, které vrátí vašemu mužstvu zašlou slávu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat