Informace, které byste o sobě rozhodně neměla prozradit na první schůzce

19.08.2017 | Sex a vztahy

Jako by nebyly první schůzky už samy o sobě stresující, člověk se snaží všemožně vymyslet,o čem vlastně mluvit. My vám prozradíme, o čem rozhodně nemluvit.

„Ne, já nepracuju, zatím jsem nenašla nic, co by se mi líbilo.“

Jistě, na práci určitě přijde dříve nebo později řeč, ale na nikoho neuděláte příliš dojem, když mu prozradíte, že navzdory tomu, že jste ze školy už přes dva roky, stále bydlíte u rodičů, kteří vás živí, protože – řekněme si to upřímně – je to pohodlnější, než kdybyste si hledala práci.

„Na škole jsem byla celkem číslo, dostala jsem každýho kluka ze třídy!“

Možná když je vám sedmnáct, je takové vychloubání před vrstevníky ještě zajímavé (i když ve skutečnosti není). Jenže když se vám blíží třicítka, už to zní spíš jako hloupé a trapné vychloubání. A navíc si o vás váš protějšek neudělá příliš dobrý obrázek.

„Mám podmínku kvůli nelegálnímu držení zbraně.“

Jakékoli střípky kriminální minulosti si nechte pro sebe. Jedna věc je zaplatit pokutu za jízdu načerno, spáchání skutečného zločinu už není moc sexy. Rozhodně to není nic, co byste chtěla vyprávět někomu, koho vidíte vlastně poprvé.

„Neměla jsem sex už několik let.“

Na tom, že jste neměla milence už nějakou dobu, není nic špatného, ale je to až příliš intimní informace na to, abyste ji sdílela s někým, koho neznáte.

„Nevím proč, ale každej chlap se se mnou hned rozejde...“

V podstatě byste tím potenciálnímu partnerovi říkala, že je s vámi něco v nepořádku (ačkoli jistě není), protože vás každý muž raději hned opustí. Vlastně mu tím říkáte, že očekáváte to samé od něj.

„S minulým partnerem jsme se rozešli, protože jsem se vyspala s jeho bráchou.“

Ani vaše nevěra není tématem, které je vhodné na první rande. Muži po vašem boku tím vnuknete myšlenku, že s vaší věrností to nejspíš není tak horké. A to není nejlepší reklama.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat