8 míst, kde se NEvyplatí mít sex!

30.07.2015 | Sex a vztahy

Ačkoli není od věci občas okořenit milostný život nějakým tím dobrodružstvím v podobě neobvyklé lokality či prostředí, jsou místa, kde byste sex mít neměli. Nebo jen s velkou opatrností.

Kterým místům se při hledání alternativy postele v ložnici raději vyhnout?

1. Autu. Tedy za jízdy

Milování v autě může být skvělé, tedy za předpokladu, že ono auto stojí někde bezpečně zaparkované. Ale pokud chcete zkusit okořenit jízdu autem, najděte si jiný způsob, než je sex. A ano, platí to i o tom orálním (a je jedno, kdo řídí).

2. Lesu

Tedy pokud nemáte s sebou deku. Nebo spacák. Nebo celtu. Nebo cokoli, na co byste si mohli lehnout. Věřte, že ani na jehličí, ani na pařezu nebo opření o kmen stromu si milování příliš neužijete (a když už se o nic nepoškrábete, mravenci a spol. jsou prostě všude).

3. Veřejnému bazénu

A je jedno, jestli je plný lidí nebo poloprázdný. Stejně si vás někdo všimne. S největší pravděpodobností skupinka předškolních dětí, které se sem přišly učit plavat…

4. Písečné pláži

Není nic romantičtějšího než milování na pláži, v západu slunce. Tedy ve filmech. Protože jinak to může být dost nepříjemná zkušenost. Zvlášť, když se všudypřítomný písek dostane i do těch tělesných partií, kde vážně nemá co dělat.

5. U okna

Co na tom, že jste v šestém patře. Pokud nebydlíte na samotě u lesa, stejně vás někdo uvidí. Pokud to není záměr, pak se může milování proměnit v pěkně rozpačitou chvíli.

6. Na kuchyňské lince

Tedy upřímně – vyměnit postel za kuchyňskou linku je opravdu sexy. Ovšem připravte se na to, že ještě pár dní budete při přípravě večeře přemítat, jestli jste ten pult opravdu dobře vydezinfikovala (mezi námi, i tak to za to stojí).

7. U jeho/vašich rodičů

Protože není nic trapnějšího než rozpačité ticho u společné snídaně, kdy vy víte, že oni vědí, co jste v noci dělali, protože jste nedokázali být tak potichu, jak jste si mysleli, že budete.

8. Na veřejných toaletách

Tedy pokud nejste v klubu, není vám 20 a nejste úplně opilí. Protože jinak je to vážně nejmíň sexy místo na milování. O tom, že hygiena pláče, ani nemluvě.






Celkem 3 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat