Komentáře k článku

Janie 12.08.2011

Tedy uprimne. Take kdyz jdu svetem a koukam na ty vychrtlinky co na nich obleceni opravdu visi, dela se mi spatne. Ale pak na druhe strane vidim holky, ktere se odhaluji ve spatnych partiich, ocz taky neni prilis sexy. Jsem malinka se svymi 147cm a 50kg. Coz je taky plnostihost. Zlobi me zadecek a stehna. A co? Jezdim na konich, tam presne todle posiluji, hraji florbal a jedine co mohu pozorovat je jen zpevneni tela. Miluju sladke, ale jelikoz mam spatne zuby, tak take nemohu, jim co mame. Kluci si me rozhodne vsimaji i diky prsum :-D Proste jsem pro tech par kilo, ale nic se nema prehanet :) I na priteli vidim radej par kilo navic :) Holky, plnostihlost je sexy :))

Moňas 11.08.2011

Tak já bych dodala jen toto...jsem žena,která po dvou dětech přibrala a nejsem spokojená s tím jak vypadám.Snažím se zhubnout,sice to jde pomalu ale úspěšně.Nejsem obézní ale při těle.Ale manželovi se to nelíbí.Chce abych hubnout přestala,protože ze mě nechce mít jak říká žádnou vychrtlinu...on zastává ten názor,že ženskou musí být za co chytit...a jak to tak poslouchám a vidím ve svém okolí,tak je strašně hodně mužů,kteří mají doma vychrtliny a jejich milenky jsou plných tvarů...takže ať tady vykládají muži,že by nechtěli,aby jejich manželky či přítelkyně přibraly,protože bokem koukají po opaku...*4*

Elis 03.08.2011

Bože je naprosto dokonalé jak tady lidi prohlašují že se jim líbí když je tzv. za co holku chytit ,ale kolikrát mi to opravdu přijde ,že tito lidé jsou chodící paradox ,který by se na takovou holku asi radši ani nepodíval..Je to opravdu vtipné..ovšem je super když se najdou i lidi co se nejdřív taky zajímají kdo to vůbec je a pak teprve soudil..Ano já měřím 168 cm mám svoje koně a jezdím téměř denně a i přesto vážím 68 kilo..dlouho mě to děsilo a snažila se něco víc dělat, jenomže to bohužel nemá žádné výsledky a podotýkám,že se nepřežírám...fakt už mi zbývá se jen smát a naučit se mít ráda sama sebe takovou jaká opravdu jsem!

anonymka Elis 25.08.2011

a při výšce 168 a váze 68 si připadáš tlustá??? vždyt to je přesně váha kterou máš mít...dejme tomu plus minus 2kilečka....opravdu je těžké být spokojena sama se sebou když je tady spousta lidí co se posmívají a to nejen lidem s opravdovou nadváhou(ikdyž to je také špatné a naznačuje to něco o sebevědomí posměváčků)ale i ženám a dívkám které prostě vypadají zdravě....kam tohle jednou dojde,když i malé sklečny jak už tu bylo zmíněno se hlídají jak vypadají, místo toho aby si užívali dětství a to jak vypadají začli řešit až jim bude o trochu více a to takovým způsobem aby byli čisté,voňavé a upravené,nikoli vychrtlé(samozřejmě ale ani obézní)....sama měřím 155cm a vážím 52kg a partner už mě začíná prosit at hlavně už nejdu s váhou dolů....když sme se pozanali vážila sem 45kg.....otěhotněla jsem a po porodu mi zůstalo přes deset nahoře,měla jsem tedy kolem 55-58Kg a v tu chvíli sem si i já uvědomila že se partnerovi líbím mnohem více,neustále mi to opakoval a v posteli to bylo o stoprocent lepší(a ne že by to dříve stálo za prd)....něco jsem shodila ale je fakt že člověk nemusí být vychrtlý aby byl krásným člověkem....jde o to vypadat zdravě,upraveně a hlavně i mít srdce a mozek<3

Pro Nancy 28.07.2011

Dělkám zumbu půl roku a žádné problémy nemám :)

jarrin 23.07.2011

Zumba je z fyziologické stránky jedna z těch nejhorších možností jak spalovat,Tělo šíleně trpí a později se naskytnou zdravotní problémy s páteří.

Nancy jarrin 27.07.2011

zumba je druh tance,telo pri ni rozhodne netrpi,je to sport a opravdu se po ni skvele hubne. Nevim kde ste vzal vas hloupy nazor ,ze pri ni telo trpi.

Zuzana97 20.07.2011

Dobrý den, je mi sice ještě čtrnáct ae dám vám dobrou radu. Pokud chcete zhubnout tak choďte na zumbu, je to velmi účinné, já sice nejsem tlustá ae ráda chodím na zumbu a moc mě to baví. Je to prostě tanec, který vám pomůže zbavit tuků, kterých se chcete zbavit. Moje kamarádka mě k tomu přinutila protože je trochu silnější ae nechtěla chodit sama. Nemusíte držet diety, nadměrně sportovat až se cítíte jak na pokraji smrti atd. Při zumbě se hodně spálí tuky, a de to vidět na mé kamarádce, opravdu je štíhlejší a cítí se líp. Doufám, že se někdo bude řídit mojí radou. :)

Darja 18.07.2011

Dobrý den. Bývala jsem jako dítě baculka.. Od svých 15 let jsem začala hledět na to, jak vypadá, ale váha pořád kolísala (puberta). Od té doby jsem byla několikrát hospitalizovaná na selhání organiznu a celkové vyčerpání. Nyní je mi 20 let měřím 165cm a vážím 45kg, docházím pravidelně k doktorovi, protože mám bulimii a to jen díky puberťáckým názorům před 5 lety...

zzzzzzzzzzzzzzz Darja 19.07.2011

wow. tak to vážně respekt před tebou :) Hodně štěstí při léčbě.

Monča Darja 16.08.2011

Taky mám takovej problém mám 172 cm 44kg ...

Nada 18.07.2011

ja jsem ted zhubla par kilo,a vubec jsem o to nestala,protoze mam nejake starosti a nervy,ale reknu vam,ze jsem se citila mnohem lip s temi par kily navic co jsem mela(asi 64)...takze budu delat vsechno proto,abych je zase nabrala:-p me osobne pripadnou atraktivneji a zdraveji zeny co jsou akorat nebo oplacanejsi,co maji zenske tvary:-)

Lulu 13.07.2011

Názor Hamburgerové slečny je opravdu zajímavý. Ale zřejmě by měla sundat klapky z očí. Člověk může být nemocný A KLIDNĚ SE POSTAVIT NA HLAVU A STEJNĚ NEZHUBNE. Já vím o čem mluvím, už na základní škole jsem si prošla peklem kvůli své postavě, a nikoho nezajímalo že po ničem takovém netoužím. Mám mnoho dobrých přátel kteří vědí co mi je a nikdy se mi neměli chuť posmívat. A po pravdě, je mi 20 a podle doktorů jsem už měla být V Pánu, proto jsem možná ráda za to že vůbec jsem. A zastávám názor že každá žena je taková jaká je, a i žena s nějakým kylem navíc dokáže být sexy pokud je umí prodat. Radši být tlustá, ale osobytá než stádová vychrtlina .

Iva 13.07.2011

A mě by zajímalo, proč se pořád řeší jen kila navíc u žen a ne i u mužů. Vždyť i oni mají často pár těch "špíčků" a taky to nikomu nevadí. Achjo, stupidní články. O některých názorech ani nemluvím.*1*

Mariana 13.07.2011

Kazda zena je hezka pokud o sebe dokaze pecovat,at je tlusta nebo hubena, a pokud si vas jednou partner vybral nebo vy jeho a zijete spolu tak na to neco poukazuje ze at jste tlusta nebo hubena pak se mu proste libite,ja osobne se priznam jeden spicek na brichu mam,a no a co, priteli se libi ze nemam propadli pupik,ze mam sirsi boky, a mensi prirodni prsa, mam me rad takovou jaka jsem.Pro upresneni merim 178cm a vazim 62 kg, a mam tri deti:)jsem hrda na to jak vypadam,nejsem dokonala ale sva, tak budte sve,budte takove jake si myslite ze chcete byt a nebudou se muset psat takove clanky, protoze zenske konecne budou spokojene a btw jeste neco kdyz vas chlap vezme na romantickou veceri tak se zakousnete spolecne do poradneho kusu masa a na salat kaslete :))

m 10.07.2011

No mě jako muži , nevadí pár kilo navíc. Když aspoň vidíte , že ta žena něco dělá a má i snahu se líbit , aby vypadala dobře a třeba se sebou i něco dělá , tak si myslim , že těch pár kilo navíc nemůže zase tolik vadit . Ale zase když bude furt sedět u TV , respektivě u PC a pořád něco jíst , tak se potom nemůže moc divit ;-) . Ale zase ani muži to nemají lehké ;-) . Já třeba měřim 190 cm a vážim kolem 85 kg a taky to nemám nejlehčí a to se sebou něco furt dělám ;-) . Řekl bych , že je to takové oboustranné ! ;-)

Pájinka 08.07.2011

nj realita je ale taková že žena by měla být akorád. Najdou se takový chlapy kterým se líbí silnější že ny ale většině rozhodně ne! Chlapa jak je už známo odpradávna vždycky zaujme to co vidí takže na první pohled je vzhle i když někdy tvrdí že nééé a to jim nevěřim a na druhý až to co se v nás skrývá Tohle se stejně píše jen proto aby si silnější ženy necítily tak hrozně což chápu ale většinou se stím dá něco dělat když obezitu nepodněcuje náký zdravotní problém. Jedno je však pravda lepší mít pár kylo na vrh než bejt vychrtlá

Pavel 05.07.2011

Nechápu co se to tady řeší za blbiny. Každý se cítí dobře nějak jinak. Někdo při více kilech někdo při méně. Na vzhled a přitažlivost neexistuje vzorec. Každý by měl být především sám sebou. A když už tady někteří něco píšete tak si nejdříve něco zjistěte ze světa fyziologie, medicíny a zdravé výživy. Každý máme jiné genetické předpoklady... Jde tady hlavně o to, aby naše drahé polovičky věnovaly nějaký ten čas pohybu, lhostejno zda váží 50 nebo 65 kilo. Jednak to záleží na výšce člověka a za druhé záleží i na složení těla samotného. Váha může být stejná a postava přitom tak rozdílná... Je více faktorů, které ovlivňují vzhled člověka. Je toho dost na celou knihu. Těm, kteří chtějí něco dělat se svou postavou doporučuji číst, číst, číst a pak přijde na řadu ten pohyb, který jim samotným bude vyhovovat... To, že se budeme brát navzájem takové jací jsme, to je snad samozřejmost, ne? :-)

P. 05.07.2011

Myslím si, že článek je napsaný dobře,*1* ale někteří se na něj dívají z takového pohledu, že jim i žena s 100 kg příjde aktraktivní ?!..jsem žena a mám asi 176cm a 56kg-.-rozhodnně nejsem anorektička!!, nikde mi žádný kosti nelezou, mám štíhlé nohy a pěkné tvary a norlmáně jím!!!:) V oblečení vypadám souze podle ostatních aktraktivně ! :-),ale netvrdím, že i ženy plnějších tvarů nevypadají hezky !!:-D..přesto se nemůžu zbavit pocitu, že ženy které mají 90-100kg jsou aktraktivní...co je hezkého na tom, když má žena prsa třeba F a pod nimy 4 špeky ?!!....to je hnus...nejsem pro žádné extrémy,,,tkže ženy nepřežírat se ale nedržet ani žádný diety ! :) Krásný den Vám všem ! XD;-)

tomáš 05.07.2011

Když vidí některé páry je tam jenom hezká holka a kluk jen s hezkou postavou jinak s obličejem jako dement.. nikdy neni dokonalej chlap a holka..... když je hezká holka s hnusným ej to jen proto že tu holku nechce dokonalej boy protože je v posteli nula o proti holce která je baculatější a dokáže zabrat a neskáče jako vychrtlej králík takže baculky jsou mnohem lepší ;)

monika 05.07.2011

já sem štíhlá a sem stím spokojená:-):-) a někteří říkají že sem sexi ...<3<3:-D

luboš monika 20.07.2011

tak tomu věřim protože hubené ženy o sebe pečují a ty tluste kašlu nato pokud to není nemoci a z hubenejší mužeš kamkoliv což z tlustou mužeš byt jen doma a poslouchat "podivej jak vypadam ja nikam nejdu" tak proč proto neco neudelaj vid a ne jen otom mluvit. hubené ženske jsou sexi a milovaní je taky o nečem jinem než ze ženou krev a mlíko.<3<3<3<3*4**4**4**4*

Luci monika 11.08.2011

Neuznávám a nesnáším ten ,s prominutím debilní, kurz vychrtlosti. Já osobně jsem spíš štíhlejší postavy, ale přesto mě irituje den co den vidět na internetu a v časopisech a všude... vyretušované, dokonalé, vychrtlé postavy modelek. Mám malou sestřenici, které je TEPRVE 8 LET a pozoruje se před zrcadlem a hledá na sobě fiktivní špíčky. Je mi z toho zle!Ale řekněte, není mnohem hezčí vidět hezky oblečenou, sebevědomou ženu, která o sebe dbá a nic si nedělá z toho, že má boky a nějaký zadek než chodící věšák?Všechno je to podle mě o tom, že si člověk věří, cicí se dobře a obléká se podle toho, aby podtrhl své přednosti. :)

Monika Luci 11.08.2011

Luci můžu jenom souhlasit...skvěle jste to napsala!!!:-)

Nelie luboš 24.08.2011

Tak hochu s tebou musí lízt do postele jen slepičí mozek. Je rozdíl mezi obezitní (tlustou, jak ty říkáš) ženou, která na to opravdu tprí a ženou, která má váhu, jakou má mít. Není jako prkno, ale má boky a zadek. Já mám třeba pas S, ale boky M. A proč? Protože jsem sakra ženská a chci, aby to bylo poznat. Když koukám na svůj ročník, odmyslet si obličej, mnohdy nepoznáte pohlaví. Ze všech úhlů plochá, jako podlaha a nebýt vycpané podprdy, byl by z ní totální kluk. Holky krev a mlíko nejsou tlusté, mají jen tuk, tam kde má být. Prsa, boky a zadek. Protože co jiného jsou prsa, než prostě jen z většiny tuk. Na vychrtlince nikdy neuvidíte tzv. dekolt s rýhou (pokud se nevycpává). A myslím, že je rozhodně přitažlivější holka s chutí do jídla, než ta co žere trávu z louky. Protože nesmíte zapomenout na to, že ta žena vám dost možná bude jednou vařit. A opravdu chcete jíst každý večer salát?' Takže... ty si zůstaň u tyček, já jsem na svou postavu hrdá. Mám 165 cm, 57 kilo a jsem na svoje prsa, boky a zadek hrdá. P.S. Upřímně, z vašeho příspěvku je jasné jen jedno. Je vám tak 15, neumíte psát a vaše IQ se zřejmě rovná vydlabané dýni.*4* Všem ostatním se omlouvám za takovýto přístup.

KK Nelie 10.10.2011

Nelie je povrchní ubožák:-P

Kristýna 17.06.2011

Myslím si, že celý tento článek je hloupost a vetšina kometářů taktéž. Každý z nás je přece jiný, někdo je tlustý, někdo hubený a stejně tak je to i s našim smýšlením. Každému z nás se přece líbí něco jiného, někomu se mohou líbit baculky někomu modelky, tak co vlastně jde? Pokud si žena najde muže kterému se bude líbit i s 200 kilogramy a sama se tak bude citít doře tak proč ne? Každý svého štestí strůjcem ;))

Pája 17.06.2011

Ahojky :-) Myslím, že tento článek je pravdivý i když taky bych ráda dala dolu nějaké to kilo navíc. Ale můj přítel, když mu to řeknu, tak nesouhlasí a prohásí vždy hlášku : "Ženská má být za co chytit a do čeho kopnout." :-D Takže jsem už opustila od ideálu hubené holky a jsem ráda, za to jaká jsem :-)

Niky 17.06.2011

Myslím,že když se ženská cítí ve svém těle dobře i když má pár kilo navíc...přitahuje muže..už jen z toho důvodu že má sebevědomí a to muži cítí,teda pokud se cítí dotyčná dobře pak si myslim že,že opravdu tak na váze nezáleží..vidím to dneska všude!:-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat