Komentáře k článku

Aleš 08.01.2016

Spolu s Puškinem oznamuji, že svou ženu jsem nikdy nepodvedl ani v myšlenkách. A na rozdíl od ankety jsem přesvědčen, že věrných mužů běhá po světě dost. Sám jich znám řadu.

Nejspíš naivní 20.03.2016

Můj názor je ten, že když je partner pro vás ten pravý, tak ho prostě podvádět nebudete. Je možné, že po pár letech manželství se ocitnete ve stereotypu, ale jestliže si partnera vážíte, budete maximálně flirtovat, nic víc. Celý život jsem si myslela, že nejsem schopná být partnerovi věrná a že je to normální, ale od doby, co jsem se současným přítelem, jsem zjistila, že opravdu dokážu být jen s ním a nemám potřebu si nic dokazovat tím, že bych musela mít poměr s někým jiným. Nejspíše si myslíte, že jsem naivní (a možná máte pravdu), ale jestliže potřebujete udržovat trvalý poměr s někým jiným, měli byste se zamyslet nad současným vztahem (nemyslím jednorázový úlet, ale milenecký vztah trvající měsíce až roky).

kamila76 03.05.2017

Muži to mají v genech. Ale znám ženy, které jsou na tom podobně. Co řeknete o nich?????

Junáčisko 14.12.2017

Asi som 6 rokov robil niečo zle keďže som priateľku ešte nepodviedol.... *12*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat