Kterých 75 testerek vyzkouší tekutý prací gel Bio-D?

28.02.2017 | Testování

Stále více domácností myslí i při úklidu a praní také zdraví svých členů či na dopady na životní prostředí a vybírá si účinné prostředky, které jsou k člověku i přírodě šetrné. Patří k nim i ta vaše? Pak jste se možná přihlásili do našeho testování, ve kterém máte možnost vyzkoušet Tekutý prací gel s vůní jalovce a mořské řasy společnosti Bio-D. Jste mezi vybranými testerkami?

Tekutý prací gel s vůní jalovce a mořské řasy

  • Univerzální, koncentrovaný, přírodní tekutý prací prostředek na bílé i barevné prádlo, bez dráždivých enzymů, použitelný v pračce i pro ruční praní.
  • S příjemnou svěží lesní vůní jalovce a mořské řasy díky esenciálním olejům z rostlin.
  • Vhodný i pro velmi jemné materiály jako hedvábí, kašmír nebo vlna.
  • Účinný již od 30°C, vyroben z čistě přírodních zdrojů, jako jsou rostlinné tenzidy, soli získané z kokosu nebo kyselina citrónová.
  • Gel je hypoalergenní, vhodný i pro citlivou pokožku a děti.
  • Bez chemie, bezpečný pro septiky a domácí čističky vod. Bez palmového oleje.

Které testerky tekutý prací gel společnosti Bio-D vyzkouší?

V rozstřelu testerek jsme se vás tentokrát ptali, kdo nebo co u vás nejčastěji zaměstnává pračku. Z mnoha pestrých odpovědí jsme vybrali 75 z vás, které nyní budou moci vyzkoušet ekologické praní, které je šetrné k našemu zdraví i životnímu prostředí, v podobě Tekutého pracího gelu s vůní jalovce a mořské řasy.

Balíček pracím tekutým gelem od společnosti Bio-D už je na cestě k těmto testerkám: Dendaa, bix, Aluška, adji, Veerun a mnoha dalším. Celý přehled najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoliv technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.

Nenechte se zbytečně připravit o možnost být jednou z testerek!

Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů!

Testujte s námi nové výrobky či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat