Kterých 30 testerek zhubne díky Psyllium fit&slim?

21.03.2017 | Testování

Jaro pro spoustu z nás znamená začátek každoročního hubnutí do plavek. Po lenošení a hodování v zimě přichází období, kdy se snažíme zbavit nadbytečných kilogramů. A v tomto úsilí se vždycky hodí šikovný pomocník. Jedním z nich je přípravek Psyllium fit&slim, který bude mít 30 z vás možnost vyzkoušet. Na koho se usmálo štěstí?

Silný spojenec

Přípravek Psyllium fit&slim společnosti Topnatur představuje unikátní kombinaci psyllia a glukomannanu. Díky vysokému obsahu vlákniny pomáhá regulovat zažívání a navíc přispívá v rámci nízkoenergetické diety ke snížení hmotnosti.

  • Psyllium fit&slim navíc přispívá ke zvýšenému příjmu vlákniny, očistě organismu a pravidelnému vyprazdňování.
  • Psyllium fit&slim neobsahuje laktózu, lepek ani složky z geneticky modifikovaných potravin, navíc je vhodné i pro vegany.

Jak se Psyllium fit&slim užívá? Je to snadné. Stačí 3krát denně, nejlépe před jídlem, rozmíchat 2 lžičky přípravku ve 100 ml vody a vypít. Poté psyllium ještě zapijte 200 až 300 mililitry čisté vody. Psyllium fit&slim můžete rovněž přidávat do ovocných šťáv, džusů, různých jídel, mléčných koktejlů nebo jogurtů (nezapomeňte vždy zapít další sklenicí vody či jiné tekutiny). Psyllium fit&slim není návykové.

Které testerky Psyllium fit&slim vyzkouší?

V rozstřelu testerek jsme se tentokrát ptali, jak u vás vypadá hubnutí do plavek a jak jste při něm úspěšné. Vypadá to, že toto snažení není cizí většině z nás. Ovšem 30 našich testerek dostane možnost si své úsilí ulehčit. Které to jsou?

Balíček s přípravkem Psyllium fit&slim už je na cestě k těmto testerkám: Eva1, Ketta22, mirinka, Lucienova79, PavStol a mnoha dalším. Celý přehled najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoliv technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.

Nenechte se zbytečně připravit o možnost být jednou z testerek!

Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů!

Testujte s námi nové výrobky či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat