Na kterých 12 testerek čeká slastné překvapení od Intimity.cz?

10.04.2017 | Testování

Kdo si hraje, nezlobí. Tak tohle rčení zdaleka neplatí jen pro děti! I dospělí mají své hračky, díky nimž prožívají nejen spoustu zábavy, ale především chvilky plné vzrušení a rozkoše. A právě takovéto hračky může díky Intimity.cz vyzkoušet 12 z vás!

Erotické pomůcky jsou skvělým zpestřením sexuálního života, a tak není divu, že plní šuplíky nočních stolků v mnoha domácnostech. Jsou elegantní, designově povedené a hlavně úžasně šikovné. A právě takové bude moci 12 z vás v rámci našeho testování s Intimity.cz vyzkoušet.

Jaké pomůcky testujeme?

Mezi naše testerky rozdělujeme 4 druhy erotických pomůcek.

Fun Factory pulsátor Stronic Drei

Téměř dokonalý milenec. Prominentní strukturu a pulzující stimulace Stronic Drei ucítíte kousek po kousku při každém jeho pohybu. Jeho tvar se perfektně přizpůsobí vašemu tělu. Díky mírnému zakřivení budete snadněji masírovat bod G a dosáhnete maximálního vnitřního vzrušení, zatímco silnější spodní část se postará o dokonalou masáž klitorisu.

Pulsátor přináší zcela nový druh stimulace. Místo dobře známých vibrací tento nový druh hraček pulsuje dopředu a dozadu. Revoluční, avšak přirozený pohyb pulsátoru velmi věrně napodobuje pohyb a přirážení partnerů při milování. Výkonné, naturalistické pulsy jsou silné a skutečně velmi příjemné. To je možné díky Fun Factory patentované inovativní technologii motoru, v jehož duté magnetické části pohybující se kovové jádro vytváří nízkofrekvenční pulzující rytmus.

Satisfyer Pro 2

Satisfyer Pro 2 je revoluční, sexy high-tech vychytávka, která posune vaše potěšení na další úroveň. Satisfyer Pro 2 stimuluje klitoris bez jakéhokoli kontaktu díky vlastní inovativní technologii. Jemně jej celý nasaje, obejme a tlakovými pulzy jej namasíruje dříve nepředstavitelným způsobem. 11 stupňů intenzity se postará o různé tipy stimulace od laskavé až po tu opravdu intenzivní. To činí Satisfyer Pro 2 jedinečným, všestranným a nepostradatelným pomocníkem.

Bezdotyková stimulace klitorisu zabraňuje znecitlivění tohoto nejsmyslnějšího ženského místečka. Ve srovnání s klasickými vibračními pomůckami tudíž můžete Satisfyer Pro 2 okamžitě použít a prožít další a další orgasmus.

Fun Factory vibrátor Miss BI G5

Miss BI kombinuje fenomenální klitorální stimulaci se vzrušujícím drážděním bodu G. Dva na sobě zcela nezávislé motory vás zaručeně dovedou až k vrcholu! Během intenzivního vývoje a série se nám povedlo vytvořit tvar, který svou flexibilitou dokonale uspokojí ženskou anatomii.

Zahnutý konec při celkovém zasunutí dráždí přímo váš bod G, přičemž široký a přizpůsobivý výběžek rozvibruje váš klitoris a vnější část intimních partií. Pořádně široké zakončení této hračky vám navíc dodá příjemný pocit úplného naplnění.

FunFactory Vibrátor Laya II Black Line

Fun Factory Laya Spot II BLACK LINE je pokryta měkkým, sametově jemným silikonem v luxusním černém provedení. Fun Factory Laya Spot II je určena ke stimulaci klitorisu, ale perfektně poslouží k masáži erotogenních zón celého těla.

Díky svému tvaru je Fun Factory Laya Spot II ideální k hrátkám s partnerem a dovolí vám objevovat ta nejtajnější místa na vašich tělech. Díky kapesní velikosti a zámku kláves je skvělou společnicí na cesty.

Které testerky se mohou těšit na slastné překvapení?

V Rozstřelu testerek jsme se tentokrát ptali, zda máte nějaké zkušenosti s erotickými pomůckami, případně s jakými. Odpovědí se sešla opravdu spousta. A je z nich jasné, že české ženy se experimentování v ložnici nebojí, což je rozhodně dobře! Které z vás jsme nakonec vybrali?

Balíček s erotickými pomůckami od Intimity.cz už je na cestě k těmto testerkám: camina, Iv.anka, Lenuvka a dalším. Celý seznam vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoliv technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.

Nenechte se zbytečně připravit o možnost být jednou z testerek!

Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů!

Testujte s námi nové výrobky či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz!





Sledujte nás na sociálních sítích:

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:45
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat