Kterých 40 testerek vyzkouší přírodní kosmetiku PRIODY?

18.04.2017 | Testování

Čistě přírodní složení a ty nejkvalitnější suroviny – pro stále více žen to jsou nejdůležitější kritéria při vývěru kosmetických produktů. A právě ta splňují i přípravky luxusní značky PRIODY. Které z vás je budou moci v rámci našeho Testování vyzkoušet?

Kosmetika PRIODY podtrhuje přirozenou krásu každé ženy. Čistě přírodního původu kosmetiky je dosaženo použitím prvotřídních surovin, jejichž důkladný výběr byl tím prvním a nedůležitějším krokem při výrobě jedinečných produktů PRIODY.

Výtažky a extrakty z bylin pocházejí z předem ověřených míst, kde je kladen mimořádný důraz na ekologicky čisté prostředí. Při výrobě nejsou použita žádná umělá barviva, syntetické látky či další chemie. Kosmetika PRIODY není testována na zvířatech.

Na co se můžete těšit

PRIODY Liftingový krém proti vráskám s kolagenem a kyselinou hyaluronovou

PRIODY denní liftingový krém proti vráskám obsahuje jedinečnou kombinaci kolagenu, kyseliny hyaluronové a 24 luxusních a velmi účinných přírodních ingrediencí a extraktů, které mají maximální anti-aging a liftingový efekt.

Svým složením je velmi účinným bojovníkem proti vráskám a stárnutí, ale současně je k vaší pleti velice šetrný. Velmi dobrá volba pro ženy, které touží mít opět mladistvou pleť.

Více informací najdete ZDE.

PRIODY HydraMax – pleťová maska s kyselinou hyaluronovou, peptidy a elastinem

PRIODY hydratační pleťová maska ​​s kyselinou hyaluronovou, peptidy a elastinem dokonale hydratuje pleť, dodává ji přirozenou vlhkost, zvyšuje její pružnost, rozjasňuje a viditelně omlazuje pokožku. Zároveň podporuje tvorbu kolagenu a elastinu, díky čemuž je pleť opět jemná a sametově hebká.

Výtažky z heřmánku dodají pleti živiny a zároveň o pleť jemně pečují a urychlují její regeneraci. Výtažek z okurky následně pleť zklidní a zjemní. Dopřejte vaší pokožce dotek sametu, viditelně se vám odmění!

Více informací najdete ZDE.

Které testerky kosmetiku PRIODY vyzkouší?

V Rozstřelu testerek jsme se tentokrát ptali, zda sledujete při nákupu kosmetiky složení produktů a také zda je pro vás důležité, aby přípravky nebyly testovány na zvířatech. Z vašich odpovědí je jasné, že stále více českých žen upřednostňuje kvalitu a čistě přírodní kosmetiku. A že testování na zvířatech je něco, co dokáže od nákupu dané kosmetiky spolehlivě odradit. Které z vás jsme nakonec vybrali?

Balíček s liftingovým krémem a hydratační maskou od společnosti PRIODY už je na cestě k těmto testerkám: Molina, Petulkaaa, Miska222, Marcelka1, Ruverrl, Jitulaa a mnoha dalším. Celý přehled najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoliv technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.

Nenechte se zbytečně připravit o možnost být jednou z testerek!

Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů!

Testujte s námi nové výrobky či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat