Ploché bříško během jediného měsíce? Tohle opravdu funguje

18.04.2017 | Testování

Postava do plavek, o kterou se řada z nás začíná v těchto dnech snažit, předpokládá také štíhlý pas a ploché bříško. Ovšem to pro mnohé z nás znamená pořádnou výzvu! Jak dosáhnout úbytku centimetrů v těchto problematických partiích již během jednoho měsíce?

Možná se to zdá jako nesplnitelný úkol, ale nic není nemožné. Zmenšit velikost oblečení v oblasti pasu a bříška o celou jednu velikost je dokonce snazší, než se na první pohled jeví!

Co je potřeba k úspěchu?

Co na talíř

Váš jídelníček by se měl sestávat v první řadě z potravin bohatých na vlákninu (zelenina, ovoce, luštěniny apod.) a také těch, které představují kvalitní bílkoviny (libové maso, vejce…). Proč právě bílkoviny? Jsou nezbytné při stavbě svalů (a ty jsou pro štíhlé bříško důležité), navíc je prokázáno, že vyvážená strava s obsahem kvalitních bílkovin napomáhá štíhlé postavě.

Pozor na kalorie

Tento bod souvisí s předchozím. I když přidáte do stravy sebelepší bílkoviny, ale neuberete například na sladkostech nebo naopak některých slaných dobrotách (chipsy a spol.), s plochým bříškem se rozlučte. V žádném případě nesmíte hladovět, ale přemýšlejte o tom, co jíte.

Ten pravý pohyb

Pro vypracované bříško vám jen dieta a cvičení nepomůže. Musíte začít posilovat! A klidně stačí pěkně postaru – tradiční sedy-lehy nebo sklapovačky.

Ovládněte stres

Na formování postavy mají velký vliv i hormony. A aby náš organismus zaplavily ty „hodné“, nikoli ty „zlé“, měli byste si dopřávat doporučené množství spánku (7 až 9 hodin) a vyhýbat se stresu (případně byste se měli naučit, jak ho zvládat).

Šikovní pomocníci

Výrazně pomoci vám mohou také speciální krémy, séra či sprchové gely, které mají zeštíhlující efekt. K těm bezkonkurenčně nejúčinnějším patří intenzivní zeštíhlující gel na bříško Enja Slim - Gel Abdomen Reshaping a sprchový gel Enja Firming Shower Gel od Dermacol.

A právě tyto produkty měly jedinečnou možnost vyzkoušet naše testerky. Jak jim pomohly ke štíhlé postavě?

„Dermacol sprchový gel je super, krásně voní a zanechává příjemný pocit svěžesti, zeštíhlující gel se krásně roztírá a příjemně chladí. Zatím úbytek v pase 3 cm, tak uvidíme, jak to půjde dál. Krásná příprava na jaro do plavek,“ napsala testerka Pamelka22. Podobný výsledek zaznamenala i testerka janys13: „Sprchový gel jsem používala, byl příjemný a voňavý. Gel na bříško má dobrou konzistenci, trošku lepí, ale jinak mu nemůžu nic vytknout. Při běžné činnosti, práce a občasný pohyb, mi ubyly v pase 4 cm, což jsem určitě nečekala. Doporučuji!“

„Oblečení je mi volnější, cítím se lépe. Určitě je vhodné k tomuto programu formování postavy přidat i pohyb a lehčí stravu. Gel příjemně voní, ze začátku je lepkavý, ale dobře se vsákne. Po použití je cítit velká svěžest a slabé ‚pálení‘, je tedy cítit, že gel plní to, co se od něj očekává. Byla jsem s výrobky velice spokojená a budu je používat i dále,“ svěřila se v hodnocení testerka Scarlie.

 „Sprchový gel Enja Firming Shower Gel má hezký a elegantní obal. Vůně je osvěžující. U sprchového gelu je velice příjemný chladivý efekt díky složkám mentolu. Po chvilce se uvolňuje svěžest ženšenu. Konzistence gelu je lehká, pěnivá. Pleť zanechává jemnou, hebkou, provoněnou, osvěženou, prokrvenou, vypnutou a pružnější. Velké plus dávám za to, že nevysušuje. Nezaznamenala jsem ani pnutí či jinou alergickou reakci. Intenzivní zeštíhlující gel na bříško Enja Slim - Gel Abdomen Reshaping má zajímavou decentní vůni. Nedráždí pokožku. Nanášení je snadné, stačí malé množství aplikovat krouživým pohybem. Gel pár sekund trochu lepí, poté se úplně vstřebá. Postupně dochází k prokrvení. Pleť je hebká a vypnutější. Poctivě jsem aplikovala dle návodu na své bříško 2x denně ráno a večer. V minulosti jsem již používala přípravky s obsahem kofeinu, ale bez nějakého efektu. Tyto dva produkty od Dermacol se skvěle doplňují. Po cca 1 měsíci se dostavil zmenšující efekt o 2 cm. Cítím se lépe, mé problémové partie jsou pevnější. Doporučuji vyzkoušet. Tyto produkty mě ‚donutily‘ o sebe více pečovat. Není nic, co bych vytkla. Navíc po sportování mi tyto produkty dopřejí potřebnou péči, ošetření, energii i prokrvení. Budu i nadále používat. Díky kvalitnímu složení i konzistenci vám oba produkty vydrží opravdu dlouho. Tudíž kvalita produktu v poměru k ceně je odpovídající,“ shrnula testerka Mersim.

Máte s těmito přípravky od Dermacol také zkušenosti? Podělte se o ně i s ostatními čtenářkami! Své hodnocení můžete přidat ZDE.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat