Známe testerku, která vyzkouší revoluční parní pračku LG

11.05.2017 | Testování

Možnost vyzkoušet revoluční parní pračku od společnosti LG získala jedna z testerek Bety.cz. Usmálo se štěstí právě na vás?

Parní pračky LG nabízejí skvělý výkon praní, protože pára proniká do vláken daleko hlouběji než voda a napomáhá lepšímu rozpouštění pracích prostředků. Díky parnímu praní se vaše oblečení tolik nepomačká, snadno se žehlí, nestane se nositelem alergenů ani statické elektřiny. Nemusíte mít obavy z poškození jemných materiálů, pára je k oblečení maximálně citlivá. Žehlení bude snazší, prádlo méně zmačkané. A nejen vaše děti budou měkké a příjemné oblečení zbožňovat. Ano, tohle všechno parní pračka dokáže. A to zdaleka není vše!

Záchrana pro alergiky

Pokud trpíte alergiemi, oceníte programy Pro alergiky (a u vybraných modelů Parní dětská péče), při kterém je z prádla odstraněno až 99,9 % alergenů, a to díky intenzivnímu působení páry a udržení konstantní teploty v bubnu pračky.

LG pračky získaly nezávislou certifikaci BAF (British Allergy Foundation), která potvrzuje, že alergeny jako roztoči, zvířecí alergeny, pyly a chemické látky jsou při použití těchto speciálních pracích programů odstraněny až z 99,9 %.

Která testerka parní pračku LG vyzkouší?

V Rozstřelu testerek jsme se ptali, kdy jste poprvé samy praly. Spousta testerek si tuto domácí práci vyzkoušela v poněkud nedomácím prostředí - na táboře či škole v přírodě, a to většinou s většími či menšími (to častěji) úspěchy. Kterou testerku na videotestování jsme nakonec vybrali?

Šanci vyzkoušet na vlastní kůži parní pračku LG získala testerka tutanda. Gratulujeme! Máte s parním praním v pračce společnosti LG také zkušenosti? Podělte se o ně ZDE.

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoliv technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.

Nenechte se zbytečně připravit o možnost být jednou z testerek!

Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů!

Testujte s námi nové výrobky či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat